Hatırladım, ne güzel videodur ya, arabadan atlıyor malak, ulan ezilirsin zihinseliye!
Abi burda zeminin ciddi buzlanması söz konusu, ayrıca hepsi inek gibi freni toynaklamış tam sol kırmış bekliyo, ulenn gaza bassana! Ben karda ne yaptıysam, nası yön değiştirdiysem, her neyi başardıysam hepsi gaz-debriyaj-vites-direksiyon dörtgeninde olmuştur, fren heç bi halta yaramaz anca seyredersin akışını :lol: :lol:
Yani öncedende dediğim gibi, ML kayar, hatta duramaz, ama herifin kıçının altında hayvan gibi şanzıman, şaft var 4 tekere hükmeden, ama bunu kullanacak mantık kırıntısı lazım.
Benimde anlatmak istediğim bu.
Bizim burda 2 sene önce sanırım bir kar yağmıştı akıllara zarar.Her yer bembeyaz.Malum bizim evde dağın eteğinde..Her yer rampa. Bende sadece heyecan olsun diye rampada takılı kalan araçların yanından geçiyordum rampada dur ve kalk yapıyordum
Ne dumur oldu millet, merso, transporter ve başka lüks araçlar
Ama risk tabi..Ben kar lastiği ile olayı abartıp kaldırıma hafiften vurduğum var..fabito ile..
Şu lastik olayını çok seviyorum ..Geçende şirketteki dangalak diyeceğim ayıp olacak, elemanın birisi lastiğin patladığını geç farkediyor ve tam olarak indiğini anladığında ise yolda olduğu için duramamış güya.Güzelim canım contiler paramparça olmuş.3 yerde delik vardı.
Bizde ölçüleri tamamen uymayan 10 senelik stepne lastiğini taktık pirelli P3000..Aman Allahım bir viraja hızlı girdim, bir anda kafadan araba düz gitmeye başladı.Ön lastiğe takılıydı o pirelli.Başka bir dönüşte tekrar bu sefer bilerek sert girdim aynen çarpıyordum orta refüje..El frenine asılmasam girecektik..:hanz:
Şimdide arkadaş aradı lastik bakmaya gideceğiz ona