Merhaba Arkadaşlar;
Yazım hata ve imla yanlışları için kusuruma bakmayın
Skoda Rapid Spaceback 1.4 mü 1.2 mi derken değerli forum kullanıcı yorumları ve değerlendirmemden sonra 1.2 tsi dsg olarak aracı almaya kadar verdim.1.2 almamdaki en buyuk sebep sizlerin görüşleri aynı zamanda 1.4 için fiyat 3.600 TL artıyor ve dizel oto.çok yaklasıo bu yüzden mantıksız geldi bütçemi hem aşacaktım hemde yine benzinli bir araç için. 1.2 şimdilik çok iyi öneren ve yorum yapan bütün kullanıcılara çok teşekkür ederim.
Arac öncesinde sunu söyleyebilirim şehir dısında meslea izmit , çok daha iyi teklif verebiliyor 750 - 1000 TL ye yakın ancak zamansızlıktan çok memnun olduğum Doğuş oto maslaktan aracımı almayı tercih ettim.
Henüz 200 km yaptım çok kullanamıyorum ama çok keyifli
Aklıma gelen olumlu yanları ( kulanndığım diğer araç kıyasla )
Güzel gidiyor , sessiz , amortisorler darbeyi emiyor, yakıt şuanda 7 lt lerde
İç mekan çok ferah arka diz mesafe çok iyi bagaj tam bize göre
Diğer Detaylar lastikler bridgestone geldi şansmıdır bilmiyorum herkes nexen den şikayetçi olduğu için özellikle iletmiştim dikkate alamayız şans demişlerdi neyseki nexen gelmemiş.
Beyaz Bej renk aldım gerçekten çok ferah duruyor tavsiye ederim
Starat Stop çok sessiz ve güzel çalışıyor çok azda olsa cruıse cont test ettim keyifli bir olay ama ne kadar kullanırız bilmiyorum
Yokuş Kalkış 2 saniye kadar tutuyor araç sürekli düşük devir ve yüksek vites le devam ediyor.
Multimedya
Telefonu bluetooth bağlantısı çok keyifli rehber mesajlar gibi menuler sorunsuz
Telefonla konuşmak güzel ses kalitesi ekran dokunamtiği yerinde.
Arka park sensorleri gorsel destekli gayet stabil
Araç kullanım verileri kullanışlı ve anlaşılabilir.
Param yetse keşke anahtarsız giriş ve çalıştırma ile katlanabilir ayna alabilseydim dahada güzel olabilirmiş
Bazı sorularım olacak cevaplarsanız çok sevinirim.(kitapçığı tam karıştırmadım
Sadece Arka sileceği nasıl çalıştırabilirim
Araç Seyir halinde iken vitesi tutttğunuzda bir hareket algılıyorum sanki dislilerin donme hareketi bişeyler çalışıyormuş gibi normal midir
Servis ile görüştüm smart link için 650-700 TL kod verdiklerini ama çok tavsiye etmediklerini ilettiler.Sadece bir telefon modelinde çok iyi çalıştığını onun dısında seyir halinde iken bir navgigasyon programı soyledi onun kapandığını iletti.
Ben Android Auto kullancam dedim anroid 6 ve üstü tel var galaxy s5 telefonum ; tam bir yorum yapamadı sizce kodu alsam bağlantıda sorun yaşarmıyım telefonu aux ilemi bağlamalıyım
Avm lere falan girerken bagaj kapağını nasıl açabilirim kolay yöntemi nedir
merkezi kilit açılınca açılıyor mu tam anlayamadım
Herkese Selamlar
Hepinize cok tesekkurler...
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi