1. sorun bende de oldu 12000 km de motor yağı kontrol uyarısı verdi serviste 50 tl ye tamamlattım. önceki araçlarımda da mutlaka ilk 5-10 binde yağ eksiltmesi olmuştu. bu gayet normal. fakat 1. bakımdan sonra devam etmeyecektir.
2. sorun bende şu şekilde cerayan ediyor. telefon bağlı ve ben carplay den navigasyonu kullanırken ekran bazen karmakarışık oluyor, boleroyu kapatıp açınca düzeliyor ama sonra tekrar yapıyor. henüz çözemedim.
3. sorun bende hiç olmadı benim de araç dsg. sizin gibi ben de aracı çok dinlerim, belki öyle yapmamak lazım, bilemiyorum.
4. sorun için bence bu araçlardan çok bişey beklememek lazım. bazen bizim hanım çin çakması arabayı almışsın her gün bir şeyi çıkıyor bunun diyor:)
5. sorun tamamen kronik. farlarda buğu gerçi olmadı bende ama sol ön kapım zor kapanıyor. showroomdaki araçları da tek tek denedim onlar da öyleydi. Ama son kapanan kapının yukarıda yazılan nedenden ötürü zor kapandığı doğru bir gerçektir.böyle bakınca bunu da geçiyorum. kışlık lastik michelin kullanıyorum onda da asr çok sık devreye giriyor, bu da bence genel bir sorun.