0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Anahtar konusunda bildigim kadariyla style donanimlara bizdeki(prestige donanim) asıl anahtardan verilmiyor. Ondan kalitesiz gelmis olabilir arkadasa. Bana verilen iki tane yedek anahtarda bana kalitesiz geliyor cunku
Evet bundan anahtar. Ama benim bildigim style donanima direk bizim yedek anahtardan veriliyordu yanlis biliyormusum demekki
Doğru biliyorsunuz. Krom parça yok benim anahtarda.
izmir vosmerde 2015 ağustosta test aracı 1.4 tsi act style araç vardı. onun süspansiyonu aynı passat comfortline gibi sert idi. hiç highline passat kullanmadım bilmiyorum. skodaya karar verdiğimizde ellerinde mevcut olan prestij superblerin ikisinde de 19 inç phoenix jant vardı. hiç tecrübe etmeden o haliyle aldık. vosmer izmiri bilirsiniz showroomun önündeki kaldırım yoldan 8-10 cm yüksektir. showroomdan aracı kendim çıkardım ve o kaldırımdan indirdim. o yumuşacık süspansiyonu hissedince derin bir oh çektim. prestijlerde daha yumuşak yay/amortisör kombinasyonu kullanılmış. 1.5 senedir kullanıyoruz sıkıntımız yok.
Bu Anahtardan değil mi sizdekiler ? Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Süspansiyon aynı şase aynı donanım farklı style prestige vs muhtemelen test aracina özgü bir sorundur takoz vs unutmuş olabilirler çok unutan var ...
takoz unutulsa çok farklı olur durum. aynı sertlik comfortline passatta da vardı.
Test aracı diye aracı bize tanıtacakları araçta bunu yaptılarsa yuh olsun diyeceğim. Normal şahıstaki 4000kmde passatta da aynı sertlik vardı. Biz de ona yormuştuk.