Hehe yeter artık ya sat sat.
Bazı sorunları coZduk ve smdi araçtan daha memnunum.
Sunrooftan gelen kapılardan gelen tıkırtı gicirtilari servisten bisey sıktılar geçti.guzel asfaltta yağ gibi kayıyor.
Birde arabaya taze motor rodaj fln diye basamiyordum 1400 km oldu geçen ışıkta dokundum biraz uff süper bir hızlanma gidiş var.ama kaputun dışından elleyince çok sıcak oluyor.
Yakıti nasıl bilemedim.resim ekleyemedim yaa.
750 km şehir içi gitti.225 tl benzin.6.5 lt /100 km de
Bazı sorunları çözmüşsünüz ancak bu yazı yerinde duruyor ve serzeniş dolu bu yazı ve tartışmalar bir gerçek.
Rodaji falan boşverin, 1400 km gectiyeseniz basın gitsin.
Aracınızı "artık" güle güle kullanın. :ok:
Bence asıl saçmalık A segmenti Hyundai i10 aracımda standart olan CD Çalar opsiyonunun D Segmenti 100 küsür bin liralık Super B'de bulunmuyor oluşu.
Artık kimse cd'den müzik dinlemiyor gibi bir bahane öne süremezsin ki o halde bende sanatçılar albüm satışı neden yapıyor derim...
D Segmenti ve üzeri direk konfora hitap eden modellerdir ki bu durum konfor ile uzaktan yakından alakalı değil.
Ha bu arada Columbus ana ünite ile birlikte geliyor falan hiç demeyin ben sadece cd'den müzik dinlemek için 6.000 lira ekstra vermek zorunda değilim , kokpitte yer bulamayıp Columbus için torpido da yer bulabiliyorsa Arge departmanı standart ana ünite içinde 10 dolarlık cd sürücüye yer bulur.
LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aracınızda usb ve sd kart da standart mi?
Uzun süredir ilk defa böyle bir serzeniş duyuyorum. Aracımda standart olarak usb, sd kart ve cd sürücü var. Evimde bulunan 50 den fazla cd var ancak hiç birini henüz arabada dinlemedim. İnsanlar en hızlı ve pratik teknolojiyi kullanmaya tercih ediyor.
Sizin gibi cd için ısrar eden kaç kişi çıkar bilemem, indirim yapsalardı benim aracımdan cd çıkartırdım.
Tabii, zevkler ve renkler tartışılmaz.
esen kalın.