škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

2.0 tsi 280hp modelinde de L & K donanımı istiyorum

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı beko86

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: RED SUPERB;582550
Aziz Nesin kurtaramadı memleketi, sen kurtarırsın belki :)

Hocam ağzına sağlık çok yerinde bir cevap olmuş.

Tekrarını yapmamak açısından ben de şöyle söyleyeceğim:

İyisi mi honda yı al sen de rahat et biz de...

Çevrimdışı MaÇaHeL

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: RED SUPERB;582550
Aziz Nesin kurtaramadı memleketi, sen kurtarırsın belki :)

Hiç sanmıyorum; demokrasi var oldukça kurtuluş mümkün değil.

İlk mesajım da ben fiyat bazında iki aracı mukayese etmiş Süperb in L&K donanımına 180 bin ve üzeri para vermenin yazık olacağını söylemekti amacım maksadımı aşıran bir kelime (aptallık) ettim belki kimse üzerine alınmasın.Binenede binecek olanada hayırlı olsun L&K ları...

Ve bu mesajı illaki hakaret vari algılayanlara ise "yarası olan gocunur" demiyorum...

Çevrimdışı RED SUPERB

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: MaÇaHeL;582597
Hiç sanmıyorum; demokrasi var oldukça kurtuluş mümkün değil.

İlk mesajım da ben fiyat bazında iki aracı mukayese etmiş Süperb in L&K donanımına 180 bin ve üzeri para vermenin yazık olacağını söylemekti amacım maksadımı aşıran bir kelime (aptallık) ettim belki kimse üzerine alınmasın.Binenede binecek olanada hayırlı olsun L&K ları...

Ve bu mesajı illaki hakaret vari algılayanlara ise "yarası olan gocunur" demiyorum...

Yarası olan gocunur demiyorum derken bile hala bi laf cambazlığı seziyorum. Gerek yok bunlara al hondanı bin ucuza mis

Çevrimdışı DDŞ

• Deli Oğlan
  • Genel Moderatör
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Tr de insanlar anlayamiyor belki ama L&K bir kulturdur. Internette laurin&klement diye arastirirsaniz feliciadan itibaren baslayan bir akim oldugunu, araclarin ozellesmedigi bilakis ozel dogdugu, bu araca binmenin skoda camiasinda bir prestij meselesi oldugunu ogrenirsiniz.

Superb3 harici yuce ithalatli olarak sadece a4 kasa octilerde lk bulunmaktadir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çevrimdışı FabiaYarışMavisi

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Hondanın motoru ile Skodayı karşılaştırmaya gerek yok bence. Wv ler hızlı dökülür malesef. Araçların kulvarına bakmadan parasına bakarak Crv daha mantıklı bir seçim. Suv ve otomobil arası seçim değil yanlış anlaşılmasın. Ama Crv yi alırsın kolay satarsın yola üstten bakarsın dağda taşta rahat edersin. Param olsa CRV yi alırdım

Çevrimdışı ali729

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: FabiaYarışMavisi;582650
Hondanın motoru ile Skodayı karşılaştırmaya gerek yok bence. Wv ler hızlı dökülür malesef. Araçların kulvarına bakmadan parasına bakarak Crv daha mantıklı bir seçim. Suv ve otomobil arası seçim değil yanlış anlaşılmasın. Ama Crv yi alırsın kolay satarsın yola üstten bakarsın dağda taşta rahat edersin. Param olsa CRV yi alırdım
Otobandada superb rahat edersin
Honda pek bilmem ama  240 binde b5.5 1.6 mpi passat kullandık aracın motor içi hala tertemizdi
HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 03 Temmuz 2016, 02:50:26 Gönderen: ali729 »

Çevrimdışı Furkann

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: MaÇaHeL;582540
Dün önce Süperb L&K aracı akabinde Honda C-RV executive yi inceledim ve her ikisi ile test sürtüşü yaptım.
L&K 180-190 bin tl C-RV ise 150-160 bin tle aralığında opsiyon yüklemelerine göre bu aralıkda onyayan 2 araçtan Süperb e kesinlikle para verilmez donanımı kesinlikle 20 bin tl daha ucuz olup Suv bir 1.6 dizel motor C-RV ile mukayese edilmez.C-RV nin kusuru manuel el freni ve açılmayan cam tavanı lakin L&R Süperb ise her şeyi ile kusur o fiyata o aracı almak bence kimse kusura bakmasın ama aptallık.
Bu sekilde yorum yapmaniz yanlis olmus. Bu araci alacak olan kisi belliki performans istiyor.Ayrica iki araci da inceledim. Malzeme kalitesi olarak superb kesinlikle daha ustun. Superb d segmenti bir arac. Honda crv ise c segmenti suv. Onerdiginiz 160 binlik honda crv performans olarak superbin yanina yaklasamaz. Honda crv ile otobanda ancak superbin stoplarini seyredersiniz.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ali729

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: MaÇaHeL;582540
Dün önce Süperb L&K aracı akabinde Honda C-RV executive yi inceledim ve her ikisi ile test sürtüşü yaptım.
L&K 180-190 bin tl C-RV ise 150-160 bin tle aralığında opsiyon yüklemelerine göre bu aralıkda onyayan 2 araçtan Süperb e kesinlikle para verilmez donanımı kesinlikle 20 bin tl daha ucuz olup Suv bir 1.6 dizel motor C-RV ile mukayese edilmez.C-RV nin kusuru manuel el freni ve açılmayan cam tavanı lakin L&R Süperb ise her şeyi ile kusur o fiyata o aracı almak bence kimse kusura bakmasın ama aptallık.
Süper b ne kusurlari var merak ettim

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MaÇaHeL

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Değerli Forumdaşlar ben sadece fiyat ve donanım açısından bu iki aracı mukayese etmek istedim.180 bin liralık araçda en azından adam gibi bir bir multi meyda cihaz olmalı ki satış danışmanı kalkmış bana smarlik özellikli boleroyu met etmeye çabalıyor ve ben "eee onu kullanabilmek için 800 lira para vericem,neymiş efendim kodu alacakmışım, yahu arkadaş ben senden hesap makinesi aldım demi, (masada dakika başı bi takım hesaplamalar yapıp "şöyle olursa araç şu kadar,böyle olursa araç şu kadar" diye hesap yaptığı hesap makinesini gösterek) bunu kullanabilmek için sana bi daha mı para vericem bu nasıl mantık,niye activasyon parasını aracın genel fiyatına ekleyipde bu işi hiç dillendirmeden satmıyorsunuz bu malı dediğimde kemküm etmek ne yahu.
İşte bu yüzden bu araç bu parayı hak etmiyor demek istiyorum, bu yüzden yazık o paraya diyorum, yoksa bana ne kim nereye harcar parasını.
Tamam herkesten ama herkesten ziyadesi ile özür dilerim haddimi aşan bir yorum yaptım  bu konu altındaki ilk mesajım da, büyüklük sizlerde kalsın o aptallık da ben de tekrar tekrar özür diler herkese keyfine göre parasını harcayıp hayrını görmesini dilerim.
« Son Düzenleme: 03 Temmuz 2016, 14:41:50 Gönderen: MaÇaHeL »

Çevrimdışı wertasd

• Sabreden Derviş
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: MaÇaHeL;582683
Değerli Forumdaşlar ben sadece fiyat ve donanım açısından bu iki aracı mukayese etmek istedim.180 bin liralık araçda en azından adam gibi bir bir multi meyda cihaz olmalı ki satış danışmanı kalkmış bana smarlik özellikli boleroyu met etmeye çabalıyor ve ben "eee onu kullanabilmek için 800 lira para vericem,neymiş efendim kodu alacakmışım, yahu arkadaş ben senden hesap makinesi aldım demi, (masada dakika başı bi takım hesaplamalar yapıp "şöyle olursa araç şu kadar,böyle olursa araç şu kadar" diye hesap yaptığı hesap makinesini gösterek) bunu kullanabilmek için sana bi daha mı para vericem bu nasıl mantık,niye activasyon parasını aracın genel fiyatına ekleyipde bu işi hiç dillendirmeden satmıyorsunuz bu malı dediğimde kemküm etmek ne yahu.
İşte bu yüzden bu araç bu parayı hak etmiyor demek istiyorum, bu yüzden yazık o paraya diyorum, yoksa bana ne kim nereye harcar parasını.
Tamam herkesten ama herkesten ziyadesi ile özür dilerim haddimi aşan bir yorum yaptım  bu konu altındaki ilk mesajım da, büyüklük sizlerde kalsın o aptallık da ben de tekrar tekrar özür diler herkese keyfine göre parasını harcayıp hayrını görmesini dilerim.

:D bu mu yani. Ben size güzel haber vereyim o zaman. Superb.lerde aktivasyon için para ödemeniz gerekmiyor. Direk telefonunuzu takıp (uyumluysa) kullanabilirsiniz.
Neyse. Şimdi L&K alabilirsiniz sanırım :ok:

Çevrimdışı scorpion

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Skoda'nın sitesinde 280 hp L&K fiyatı yok 190 hp model var oda 174 bin tl almak isteyen alır kimse niye aldın diyemez o alacak kişiyi ilgilendirir.Ancak bu para bu araca ödenir mi diye düşününce bir çok kişiye mantıklı gelmeyecektir zaten fiyatın okadar yüksek olması Ülkemizdeki saçma vergilendirme sistemi ben almazdım kişisel tercih olarak ama alanda keyifle biner.Bu arada MaÇaHeL üyemizin daha fazla üstüne gitmeye gerek yok diye düşünüyorum zaten iki defa herkesten özür dilemiş.Herkese keyifli forumlar.

Çevrimdışı MaÇaHeL

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: scorpion;582689
Skoda'nın sitesinde 280 hp L&K fiyatı yok 190 hp model var oda 174 bin tl almak isteyen alır kimse niye aldın diyemez o alacak kişiyi ilgilendirir.Ancak bu para bu araca ödenir mi diye düşününce bir çok kişiye mantıklı gelmeyecektir zaten fiyatın okadar yüksek olması Ülkemizdeki saçma vergilendirme sistemi ben almazdım kişisel tercih olarak ama alanda keyifle biner.Bu arada MaÇaHeL üyemizin daha fazla üstüne gitmeye gerek yok diye düşünüyorum zaten iki defa herkesten özür dilemiş.Herkese keyifli forumlar.

Ceddine rahmet scorpion meramıma tercüman olmuşsun!!!Sağol.

Çevrimdışı hakanbag

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Luks bir araba olan superb ile dangir dungur kutuk gibi sacma sapan bi suvu kiyaslamak da gercekten tam bir aptallik olmus...cok seviyorsan suva binmeyi satin almayi bile bosver hic  o kadar para baglama kirala uzun donem 1 yada 2 yıllığına paran olunca da superb 2.0tsi 280hp olanla kiyaslarsin belki....

L & K mantigini anlamayan arkadaslara ufak bi hatirlatma standart donanim ile l k arasinda 4000tl fark var...ama o ozellikleri siz ekstradan eklemek istediğinizde 10000 harciyorsunuz....yani 4000fark verip lüksüne luks katmak paran varsa eger deger paran yoksa da yok honda yok bilmem ne marka araclar ile kiyaslanir...ha bide yurtdışı L&K donanimlarda siyah deri seçeneği var ki esas istediğim de o...o kadar parayi verebiliyorsam yada vermeyi istiyorsam 4000 fark verip tamamen luks olmasini istemek de hakkim diye düşünüyorum....
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2016, 08:39:02 Gönderen: enoktakenokta »

Çevrimdışı MaÇaHeL

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: hakanbag;582724
Luks bir araba olan superb ile dangir dungur kutuk gibi sacma sapan bi suvu kiyaslamak da gercekten tam bir aptallik olmus...cok seviyorsan suva binmeyi satin almayi bile bosver hic  o kadar para baglama kirala uzun donem 1 yada 2 yıllığına paran olunca da superb 2.0tsi 280hp olanla kiyaslarsin belki....

L & K mantigini anlamayan arkadaslara ufak bi hatirlatma standart donanim ile l k arasinda 4000tl fark var...ama o ozellikleri siz ekstradan eklemek istediğinizde 10000 harciyorsunuz....yani 4000fark verip lüksüne luks katmak paran varsa eger deger paran yoksa da yok honda yok bilmem ne marka araclar ile kiyaslanir...ha bide yurtdışı L&K donanimlarda siyah deri seçeneği var ki esas istediğim de o...o kadar parayi verebiliyorsam yada vermeyi istiyorsam 4000 fark verip tamamen luks olmasini istemek de hakkim diye düşünüyorum....

İşte benim aptallıktan kastım da tam bu yaklaşım ve düşünce tarzı ve tarzınız evvel ki mesajlarımı okuyup da hala neyi anlatmak istediğimi ısrar ile anlamamanız.
   Araç marka ve modeli değil benim mukayesem.Fiyat ve donanım yani fiyatına göre sahip olduğu standart yada opsiyon donanımları.
   Tabi bunu anlamak zor olan yanı, size laf anlatmak değil, çabam deveye hendek atlatmak.
   Konu ile alakalı ne kadar da sataşma olursa olsun bundan sonra tek kelime etmeyeceğim.

Çevrimdışı hakanbag

• Yeni Üye
  • *
    • Profili Görüntüle
Admin arkadas her kim ise kafasına göre bazi mesajlari silmis bazilari ise hala duruyor...konuyu saptiran mesajlar duruyor ama verilen cevaplar zoruna gitmis herhalde ki silmis....sil paşam sil....istiyorsan konuyu komple sil....