Değerli Forumdaşlar ben sadece fiyat ve donanım açısından bu iki aracı mukayese etmek istedim.180 bin liralık araçda en azından adam gibi bir bir multi meyda cihaz olmalı ki satış danışmanı kalkmış bana smarlik özellikli boleroyu met etmeye çabalıyor ve ben "eee onu kullanabilmek için 800 lira para vericem,neymiş efendim kodu alacakmışım, yahu arkadaş ben senden hesap makinesi aldım demi, (masada dakika başı bi takım hesaplamalar yapıp "şöyle olursa araç şu kadar,böyle olursa araç şu kadar" diye hesap yaptığı hesap makinesini gösterek) bunu kullanabilmek için sana bi daha mı para vericem bu nasıl mantık,niye activasyon parasını aracın genel fiyatına ekleyipde bu işi hiç dillendirmeden satmıyorsunuz bu malı dediğimde kemküm etmek ne yahu.
İşte bu yüzden bu araç bu parayı hak etmiyor demek istiyorum, bu yüzden yazık o paraya diyorum, yoksa bana ne kim nereye harcar parasını.
Tamam herkesten ama herkesten ziyadesi ile özür dilerim haddimi aşan bir yorum yaptım bu konu altındaki ilk mesajım da, büyüklük sizlerde kalsın o aptallık da ben de tekrar tekrar özür diler herkese keyfine göre parasını harcayıp hayrını görmesini dilerim.