Bende de aynı lastik var. Aracım 54.000 de kasım 2014 çıkışlı ve 20.000 kış alstiği ile michelin ile 34.000 km yapmışım ama bende böyle birşey yok. Kaç km yaptınız lastiklerle acaba?
Merhaba, acım şuan 25 bin km olmak üzere
Muhtemelen onlerde takili bu lastik. Patinaj yapilmis, ani kalkis yapilmis, puruzlu dik yokusta ani kalkis yapilmis tarzinda bir geri donusu olacaktir muhtemelen. Genekullanici hatasi.
Eeeeyyyyyyyyyy michelin kullanicisi senbilmiyormusunki falan tarzinda bir donuste olabilir.
bencede aynı şekil bir dönüş yapacaklar,
Dün micheline yazdığım mail sonucu lastiği bayiye bıraktım, bayideki arkadaş sağolsun ilgilendi ve ağbi bunun için garanti kapana girmiş veya yoldaki bir yabancı cisim kesmiş diyecekler dedi
bende peki diğer araçlarımda brigston kullanırkende aynı güzergahları kullanıyordum hatta onlarda agrasif bir kullanım tarzım vardı sakin kullanıncamı parçalanıyor dedim
sonuç olarak stepneyi güncel kullanıma alıp stepneye çıkma bir lastik taktık, diğer lastik incelenmek üzere gönderilecek ve çok büyük ihtimal sen bu lastiği kullanamıyorsun başka marka al diyecekler
Almayı düşündüğüm lastiklerden biriydi. Paylaşım isabet oldu. Eledim şimdiden.
GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence eski tecrübelerime dayanarak Brigstone doğru tercih olur
43.000km 30. Ayda lastiklerim. İlk fırsatta değişiklik yapicam,ön arka değişim bile yapmadım bilerek,yoksa arkası daha yerinde durmaz octavia'nin
Energy Saver pismanlik ve hertürlü zarar benim gözümde
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende şimdilik arkaları öne aldım, arkayada stepnedeki ve önden çıkan lastiği taktık
Kullanıcı hatası olma konusuna katılıyorum sonuçta lastik sarf malzemedir kullanım tarzına şekline göre yaptığınız km'ye hava basıncına şartlarına göre vs vs bir çok dış etken de aşınacak ve ya yıpranacaktır yani siz bir kaldırıma hızla çıkar ve ya vurursanız lastik büyük bir hasar görecektir siz bu hasarı dıştan göremeseniz bile hasar lastiğin iç kısmında oluşabilecektir sonra sıfır lastik balon yaptı diyebiliriz
Dediklerinize katılıyorum ve zaten o bilinçle kullanıyorum, heleki bu ilk sıfır arabam olmasından bayaa da özenli kullanıyorum