0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
selamlar herkese hayırlı günlerismim ali foruma konyadan katılıyorum. yaklaşık 4 ay önce ben de skoda ailesine katıldım. aracım style 1.6 tdi dsg. araçtan son derece memnunum. aynı zamanda ilk otomatik araç sahibiyim. bu nedenle otomatik vites bilgi ve tecrubem yok. yaklaşık bir hafta önce frene bastığımda veya frenden ayağımı çektiğimde vites kolunda hissedilen bir vurma şeklinde titreşim olduğunu farkettim. belkide aracı ilk aldığımda da belki vardı ben anlayamadım. dsg bilgi, deneyim ve tecrubesi olan arkadaşlar yardımcıolurlarsa sevininrim.herkese kazasız belasız zevkli sürüşler dileğiyle
Vites geçişi sırasında mı oluyor titreme, yoksa vites aynı kalsa bile frene basınca mı oluyor? Vites geçişi sırasında ise klasik problemlerden biri olabilir, değilse böyle bir şey daha önce duymamıştım.
Normal. Vitese gecis icin frene basmak gerekiyor. Bastiginizda da sanzuman biyerleri kitleyerek ya da kilidini kaldirarak vitese gecise hazir hale geliyor.
Benim rapidte de yaoıyordu, özellikle dik rampaya parkedince p den d ye almak için kola epey bi asılmam gerekirdi, arabayı sarsacak kadar bir ses ve hareket olurdu bazen, servis normal demişti.