Güzel günlerde kullanın aracınızı. Teşekkür ederim bilgilendirme için. Benim için özellikle aracın sessiz olması önemli. Sizin aracınızın motoru TDI galiba. Aracınızda yüksek hızlarda rüzgardan dolayı sallanma gibi güvensizlik veren durumlar oluyor mu?
Önceliklerinizi belirlemenizi tavsiye ederim öncelikle. Golfün iç hacmi ve bagajı için ancak yeterli kelimesi kullanılırken octavia da hayvan, hangar terimleri kullanılır
3 sene 47bin km octavia kullandım. Aracım dizeldi ve en az ses gelen yeri motoruydu hele benzinli motordan çıt duymazsınız. Gel gelelim 17 jantlı haliyle inanılmaz sert bir arabadır. Kasisler çukurlar dan dundan ziyade çat çut eder. Yan aynalardan 90 dan itibaren bariz rüzgar sesi alıyor araç almıyor diyenlere falan inanmayın
onun dışında sürüşü şanzımanı hele tsi motoru tadından yenmez ve 125 bg ile arasında bariz bir fark olur gidişinde ancak yakışında öyle büyük fark olacağını sanmıyorum. 150 act dsg leon 6.5-7 lt arası yakıyor. Golf ciddi anlamda konforludur. Hele tsi versiyonlarında arka süspansiyonlar bağımsız olduğu için daha iyi yol tutar daha iyi konfor sunar. Ve tekrar başa döndük fiyatlar ne seviyede bilmiyorum ama bu seçimde sizin ihtiyaçlarınız rol oynayacak. Düşük yalıtım ve konfor seviyesine rağmen güçlü motor geniş yaşam alanı daha fazla standartta hazır olan donanımlar derseniz octavia. Ancak sadece yalıtım ve konfor önemli marka değerine de önem veriyorum derseniz golfü alacaksınız. İti forumlar