0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
30 Hazirana aldım bende hiç sıkıntı çıkarmadı servis, yalnız indirim hiç de %25 değil.750 nin %25 i hangi hesapla 625 tl eder anlamadım servise girer girmez kavga çıkaracam.
Benimde bildiğim her şey dahil %25 indirim var.Şayet böyle değil bu indirim kampanyası değil düpedüz enayi yerine koymak müşteriyi.Servise girer girmez ilk işim parayı konuşmak olacak 550 tlden bir kuruş fazla para vermem.Aksi halde tükürmüşüm bunların garantisine götürür dışarda 600 tl yaptırırımda işi bunlara 625 tl ye yaptırmam.
2 hafta önce cumartesi günü özaydın skoda ile öğlen görüştüm akşam üzeri bakıma çağırdılar. Şanslıyım ozaman.
Ben en sonunda skoda müşteri hizmetlerini aradım şikayetimi dile getirdim. Bir gün sonra Skoda Özaydın aradı randevu vermek için lakin indirimin yarı parası yola gidecek desem yalan olmaz git gel 120km Özaydın ama arabamın garantiden çıkmaması için mecburum cumartesi gideceğim. Salı günü uzun yola çıkacağım hem km'yi hemde seneyi baya bir geçmiş olacam serviste garanti kapsamı dışına çıkabilir aracınız deyince yapacak bir şey kalmadı.