0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba, bahsettiğiniz değişiklikleri yaptırdınız mı acaba? Yapıldıysa sorun çözüldü mü yoksa ses hala devam ediyor mu?
Arkadaşlar bu vınlama sesi son zamanlarda benide rahatsız etmeye başlamıştı. Bugün aracımın su eksiltmesi nedeniyle servise gittim, orda bu olayıda söylediğimde valflerden geliyor normal dediler. Ve beni başka dizel bir superbe bindirdiler aynı sesi ondada duyunca normal sanmıştım aracım 2016 model acaba bu aksiyon bizede gelmişmidir?
Hocam araç soğukken hareket halinde gaz verdikce sol önden vınlama benzeri bir ses algıladım ama daha sonra kesilir gibi olunca üstüne düşmedim. Bahsettiğiniz ses olabilir mi? Gazdan ayağı çekince kesilir gibi oluyor gaz verince yine duyuluyor bir süre sonra kaybolmuştu diye hatırlıyorum.
Aynı ses benim aracımda da var ve normal sanıyordum. Normal değil miymiş? :hmm:
arkadaşlar bende de bu ses var. Skoda And bu sesin vakum pompası sesi olduğunu ve normal olduğunu söyledi bende sustum. Bana bu sesin geldiği ve düzeltildiği bir plaka istediler; burada ki yazılar yeterli değil. Sorunumun çözülmesinde yardım edecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.