Favorim mavi ama farklı tonlarda varmı.
Aklımdaki renk kırmızı yada OPC maviydi , fakat Astra ST'de istediğim mavi tam olarak yokmuş.
# 1
# 2 (Hiç değil)
Annem metalik gri alalım dedi ama ben yinede kırmızıdan vazgeçmem. [emoji41]
Gri
Kırmızı
Ailem ile beraber tatil dönüşü showroom'a Astra K incelemeye gittim, malzeme kalitesi bana gayet başarılı geldi. (Golf 7 seviyesi)
Ayrıca iç mekan ergonomisi ve dizaynı önceki nesile göre çok çok başarılı bir hale gelmiş.
Exellence donanım seviyesinde standart verdiği gırtlak donanıma aşık oldum.
Hazır gelmişken birde test sürüşü yapalım dedik , satış sorumlusu sağolsun 20 dakika çevre yolunda sürebilme imkanı verdi bize.
Fakat malesef ki benzinli test aracı olmadığı için 1.6 136 beygir CDTi Otom. versiyonu kullandım.
Motor sesi eskisi kadar gürültülü olmasada tam olarak sessiz diyemem. (Neyse ki bu benim için önemli değil) [emoji4]
Performansı gayet başarılı olmuş 2.0 TDi A4'ün kıçına takıldım terlemedi bile.
170 km/h'a kadar çıktım o hızlara çok rahat tırmanıyordu ayrıca uzun zamandır yüksek hızları görememiştim i10'dan sonra iyi geldi. [emoji41]
Konfor ve izolasyon seviyesi çok başarılıydı.
Bir Opel klasiği olarak süspansiyon yapısı dinamikti ama alt yapısının çok kaliteli olduğu belliydi.
Her türlü bozuk zemini rahatlıkla sönümleyebiliyor.
Ayrıca Sport Tourer versiyonu HB versiyona göre daha gelişmiş olduğu söyleniyor.
Kii HB versiyonu dahi ben çok beğendim hatta aşık oldum.
Bununla beraber AGR deri koltuk opsiyonu kesinlikle alırım içeriği çok kalabalık , birde ilave açılır tavan ve navigasyon opsiyonu eklerim efsane olur.