0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Vay dangalaklar, boyayı ne cüretle zımparalamışlar? Zaten boyaya kıysan boyatırsın, gitmiş folyo yaptırmışsın, olacak iş değil. Vernik atması da cabası olmuş, geçmiş olsun, herkese tecrübe olsun. Siyah tavan folyosu da sakat o zaman.
Geçmiş olsun. Vernik kalkması folyo ısıtılarak sökülse olmaz mıydı acaba.. A0001 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gecen bi konuya yazmistim en iyisinin munasip yerine diye. Gecmis olsun gercekten cok kotu olmus. Ya boyatcan yada boyle atik atik binecen.
nasılsa altta kalıyor folyoyu sokmez diye mi dusundu adiler soyle madem folyo yapısmıyorsa haber vermeden zarar vermek ne demek :mad: bu adamlar folyo yapıstıtırken birde iki sinyalleri catlatmıslar vernik atacagı madem biliniyor soyleyin baride yaptırmayalım asla girmezdim bu işe tabi para kazancaklar ya helal mi simdi yedikleri :mad: tavan folyosu da aynı olcaktır asal folyoya bulasmayın derim...vigo folyo sokucu ve ısıtma yardımıyla sokuldu gunestede 3 saat bekletildi ama gmg garage dan bir arkadas ne yaparsan yap kim yaparsa yapsın vernşk atacaktır ded nitekim attı da herkese tecrübe olsunntesekkurler temizlik boyası veya yuzeysel boya deniliyor ilerleyen zamanlarda kmple dusunuyorum en azından renk farklılıgı olmaz tertemiz binilir ayrı boyatmakda içime sınmıyor parca parca
Bunları forumda paylasmaniz onlara zarar olarak yeter de artar bile GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yazık olmuş folyoplus ankarada bilinen bir firmadır. Size tavsiyem hukuki yollara başvurup zararınızı tazmin etmenizdir
Araba sonradan komple boyalıylı sanırım?Doğru mu?
Gmg garaj bilgim kadariyla 3m kullaniyor. Onlarin yaptigi 3m de sokulurken vernigi aliyor muymus peki?Kaplama isinin cok cok iyisi yapilmali.Ya da en guzeli plasti dip. O da guzel bakim isteyen bir urun.Gecmis olsunSent from my iPhone using Tapatalk