Bu konuda bir mail de ben attım. mailim aşağıdaki şekilde, benzer mailleri tekrar tekrar atabilirim.
''Sayın yetkili,
2016 başında Atik Otomotiv'den satın almış olduğum Aralık 2015 üretimi Rapid Spaceback TDİ DSG aracımın kapılarından yollara çıkalı 7 ay olmuş bir arabaya yakışmayacak şekilde tıkırtı ve gacırdama sesleri gelmekte. Son 2-3 aydır ortaya çıkmaya başlayan bahse konu sesler gün geçtikçe arttı ve son tahlilde teybin sesi kapalı bir şekilde yolculuk yapıldığında sesler inanın araçta bulunan herkesi rahatsız edecek düzeye geldi. skodaturkey forumunun düzenli bir takipçisi olan ve tecrübelerimi paylaşan biri olarak, okuduklarımdan aynı sorunun başka Rapid kullanıcılarında da olduğunu, hatta bir müşterinizin ses çıkartabilecek kapı fitilleri gibi pek çok parçasını garanti kapsamında değiştirdiğinizi, sesler ilk başlarda kesilse de tekrar ortaya çıktığını üzülerek öğrendim. Bence bahse konu kapılardan gelen ses sorununa Skoda'nın merkezi ile görüşülerek bir çözüm bulunabilir. Bu konuda yapacağınız araştırmanın neticesini ümitle bekliyor, saygılarımı sunuyorum.''