Arabada ki bu sıkıntılar başladıktan sonra zaten yüksek sesle müzik dinleyerek sesi kapatıyorum Ama şunu da belirtmek istiyorum arabanın diğer özellikleri mesela seri oluşu konforu iç hacmi yakıt tüketimi.. Bunlar harikulade tabi. Ses konusunda çok takıntılı olduğum için biraz sert çıkıştım. Skoda rapid alacakların artısıyla eksisiyle neyle karşılacaklarını bilmelerini isterim.
Valla eski araçlarımda bir yerden tıkırtı gelse, tıkırtıyı bulacağım diye yola bakamıyordum. Her güzelin bir kusuru oluyor ancak, bizi sprey kullanmak gibi ilkel çözümlere itmesine kızmamak elde değil.
Daha 15 gün oldu arabayı alalı ama gıcırtılara dayanamadım ve würth'ün silikon spreyini alıp denedim, şimdilik % 90 oranında sessizlik hakim ama tamamen kesilmiş değil.
iki kapı ortasındaki direkler üzerinde yer alan siyah parlak plastik malzemeye dokunan kısımlar da gıcırdıyor. Cam çerçevesi dışında dikine olan ve içerideki sert kauçuk malzeme.
kapı çerçevesinin üstünde keçeli olan fitillerin üst kısmında keçenin bittiği yerdeki kısa mesafeli kauçuk alan kaportaya sürterek ses yapıyor hepsini buldum.
10 ağustosta bana tutup da niye böyle birşey yaptınız falan derlerse çok canlarını sıkarım.