Hiçbir şey yapılmadı silikon sprey sıktılar buna rağmen ses geçmedi. Kaportada kapı ayar falan girdi(kapı değişmiş gibi olmasın vs dedim olmaz öyle birşey yapmayız dediler bir umut bıraktım) ama değişen hiçbir şey yok. Fabrika çözüm üretmeye çalışıyormuş. Yersek
Öncelikle ses, aracın kasasındaki lastiklerden gelmiyor arkadaşlar, onları boşuna spreylemeyin. Sesin geldiği yer, camı çevreleyen çerçeve dışında bulunan keçemsi sıyırıcı fiitile benzer fitiller. Kapıyı kapadıktan sonra çerçeve dışında kalan lastiklerin üstüne bastırırsanız gıcırtının geldiği yeri göreceksiniz.
ben ağustos ayının başında servise gittim, servise gitmeden 10 gün kadar önce de ön kapı camlarının çerçevesindeki keçemsi fitillleri önce endüstriyel temizleyiciler ile güzelce temizleyip tozunu çektim. sonra da wirth'ün silikon spreyini güzelce yedirdim, sonuç ise mükemmeldi. yaklaşık 40 gün oldu ve hiç gıcırtı yok.
ağustos ayının 10'unda servise gittim ve sprey kullanmadığım arka kapılarla ilgili ve gereken açıklamayı yaptım, bu şikayetlerin geldiğini ama yağlayıcı spreyle çözüm yoluna gittiklerini söylediler. aracı ilk aldığım güne nazaran sesler çok azalmıştı ama farklı bir fikirleri varmı öğrenmek istedim.