Araç olarak beklentilerimi karşılıyor. İşçilik olarak hiç bir problem görmüyorum. Belki malzeme kalitesi daha iyi olabilirdi. Buda muhtemelen fiyata yansıyacaktı. Ama inanın laf olsun diye değil genel anlamda çok başarılı bir araç. Aklınız da sizin düşündüğünüz duyduğunuz biriey var ise ben cevaplayayım siz soru olarak yöneltin.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aklımda olan sorular aslında şunlar,
-Kapı fitillerinden olsun veya 100 küsür km hızda içeri çok fazla ses alıyor olması gibi şikayetler okudum ?
-Şikayervar.com sitesini incelediğimde ise servisler ile ilgili çok şikayet okudum. Ne kadar araç mükemmel olsa da servis olarak da iyi hizmet veriyor olmaları gerekiyor. Hiç bakıma götürdünüz mü ? Ne kadar ücret tutuyor ? İlgi alakaları nasıl ?
-Aracı istanbul da kullanacağım, dur-kalk trafiğe maruz kaldınız mı ? O zaman da yakıt sarfiyatları aynı mı ?
-Aracınız style paketi mi ? Ekstra donanım var mı ? Cam tavan, jant vs ?
Yoksa sadece style paketli aracı 61.500'e mi aldınız ? Alacağım araç ile ilgili fiyat karşılaştırması yapacağım için soruyorum. Ekstra hediye bir şey ne verdiler veya teklif ettiler ?
Sorularım ile umarım bunaltmamışımdır, çok teşekkürler, saygılar, vereceğiniz yanıtlara göre pazartesi veya salı günü aracı satın alacağım.