Konu özüyle alakalı araç ile ilgili bir kaç bilgi eklemesi daha yapayım:
İstikamet Sivas,Gürün-Kayseri- Ankara bu güzergahta yeri geldi sert, yeri geldi normal ve tamamında Klimalı olarak araç 6.5 Lt/100 Km. yakıt tüketti. Ortalama litresi 4.52 TL. yakıt alıyoruz km. ye 0.29 krş yapar.
Sonrasında Ankara dan sonra sabit 110 km. hız ile Kütahya ya vardığım da tekrar fulledim ve ilginç bir değer gene klima hep açıktı 4,3 Lt/100 Km. yakıt tüketmiş. litresi 4.48 den 0.19 Krş tüketmiş. Bu aracın yakıtına aklım sırrım ermiyor.
ÇOK DEĞİŞKEN AZ DA YAKIYOR ÇOKTA AMA STABİL ŞUDUR DEĞİL BİR VERİ VERMEK ZOR. HER KOŞULDA KULLANDIM. TARAFSIZ BURADA BELİRTTİM. İNŞ. BİRİLERİNİN İŞİNE YARAR. KOŞULLAR ARABANIN YAKITINI ÇOK DEĞİŞTİRİYOR !!!!!
Kilometresi aracın 6000 oldu. Sağ arka tarafta bir tıkırtı peydah oldu. Kendi kendine gelip gidiyor. Sürekli olmuyor. Bir el attım oraya bir iki yumruk TÜRK usulü koltuğu aç kapa ve emniyet kemeri gergi kısmına biraz hor davrandım son 1500 km hiç yapmadı ama gene yapası var gibi. Arada bir yokluyor.
Kapı fitilleri genelinde iyi araç bazen tartıda iken bir cızırdıyor tıkırdama değil anlık çok değil . O da her zaman değil. Genel anlamda sessizliği devam ediyor. Bu arada baya da hor kullanıyorum bilerek.