0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bu tüm fabialarda var. benim araç manuel usta şanzıman tellerinden geliyor diyip ayarlamış, bi arkadaş motor takozunu değiştirmiş faydalı oldu diyordu. benim deneme fırsatım olmadı. Gittiğim servis And skoda ankara. moral bozucu bir şey malesef
Akü altindaki sansiman takozu ( motor kulagi ) olabilir. Sesi Lok lok lakirti şeklinde oluyor. Ben değiştirdim ve bu sorundan kurtuldum. Konuyla ilgili başlik açmıştim.http://www.skodaturkey.com/showthread.php?t=35290
z rot da olabilir
Bir hafta önce 2015 aralıkta sıfır aldığım fabia III sürücü koltuğu tarafın önünden bozuk yola girdim mi yada kasislerden geçerken tok tok diye ses gelmeye başladı. Başına gelen var mı ve garanti kapsamına girer mi sizce ne yapmalıyım
Aynı ses bendede var. Ne yapsak bilemedim. Araba daha 3000km'de. Servis çözemiyor mu bu sorunu gerçekten
perşembe gidince sonucu yazarım
Sonuç nedir hocam hallettiler inşallah.Sent from my iPhone using Tapatalk
Olmadı Körüklerden geliyor dediler aracın burda kalması lazım dediler garantiden hallederiz dediler ben de başka zaman bırakmak için anlaştık. Çünkü dün aynı zamanda park sensörü taktırmak için de gitmiştim. Ama sesi azalttılar
Park sensörü orjinal mi taktırdınız. Kaça mal oldu?Sent from my iPhone using Tapatalk