0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun. Henüz yaptırmadım ama sıfır aldığım arabaya boya kontrolü yaptıracağım aklımın ucundan geçmezdi. Bunu bayi yapıyorsa ayrı rezalet, fabrika yapıyorsa daha büyük rezalet. Okuduğum kadarıyla oldukça da fazla karşılaşılan bir durum, aşağıda 2 farklı mahkeme kararı ile ilgili haberler var. Umarım istediğiniz gibi bir sonuç alırsınız.Bu örnekte yeni araç verilmiş:http://www.hurriyet.com.tr/yetkili-bayiden-aldigi-sifir-kilometre-arac-boyali-cikti-40096683Diğer örnekte ise araç iadesi reddedilmiş, zararın karşılanmasına karar verilmiş:http://www.hurriyet.com.tr/yargitaydan-tuketiciye-sok-karar-24417305
Bu haberi okudum dün aksam.Bugün gidip gerekirse kavga edicem. Az değil 82 000 tl lik araba 2. El fiyatı direk düştü simdi arabadan sofudum
Sağ duyulu davranıp, sebebini öğrendikten sonra, bilinçli olduğunuzu hissettirip, tutanak altına alın ve yasal işlemlere başlayacağınızı bildirin, iyi niyetli davranın, ancak alttan almayın.
Bugün efe skodaya gittim. Araçtaki sıkıntıyı anlattım. Önce satacakmısınız diye sordular. Bende hayır keyfe keder boyasına baktık dedim. İlkönce ona fazla boya atılmıştır dedi orada şef olduğu düşündüm bir kişi, bende sadece tek kapıya mı fazla boya gelmiş dedim. Şaşırdı, sonra ölçümde kaç çıktığını sordu bende söyledim. Her kapıda max. 120 ama sağ arka kapıda 220 ye kadar çıkıyor dedim. O da bir yeri aradı yarın gelmemi aracınıza 101 nokta boya kontrolu yapilacağını ve çıkan değerleri fabrikaya göndereklerini söyledi. Ordan gelen cevabı bekliyeceğimizi söyledi. Biz yinede ordan çıkınca bir kaportacıya gittik. Aracta boya olduğunu söyledik. Adam baktı birşey anlamadı. Ama kapı içindeki vernik kalıntılarını gösterince kıllandı. Makineyle ölçünce bu kapı boyalı dedi. Bakalım yarin ölçsünler sonucu çok merak ediyorum.
Selamlar,Bende iki aylık skoda Octavia kulanıcısıyım. Hiç ölçüm falan yaptırmadım.Nerde baktırabilirim boya durumuna?Ayrıca sizden haber bekliyoruz, umarım aracınızı sıfırı ile değiştirirler.İyi günler.