takozun değişmesi ile sorunu çözülen ama 200 km sonra tekrar aynı arızayı yapan araçlardan biride bende esenyurt doğuşa gittim usta ile teste çıktık oda doğruladı sorun tekrarlamış bu arada aracım düz vites dsg den gelen sesi yazan arkadaşlar onun bunla ilgisi yok 1 ekim için randevu verildi değişen parça ağrızalı olabilir bakalım dendi sanırım bir daha değişecek gelişmeleri yazarım işin peşini bırakmayın ben 2. değişimden sonra tekrarlaması halinde tüketici mahkmeesine başvurup aracın değişimini talep edicem.
Valla hocam bu yazdığınız ciddi sıkıntı. Bende tam bunu söylemek istemiştim. Parçanın kendisinde problem varsa eğer yeni takılan parçanın da bir etkisi olmayacak.
Servise araç bıraktığımda maalesef bana çok külfet oluyor. Çünkü sabah çocuğu okula bırakıp apar topar işe yetişiyorum. C.tesileri genelde servisler yoğun.
Bu şartlardan dolayı zırt pırt servise gideceksek işimiz var. Ben Fabia III kronik sesler bölümünde de yazdığım gibi araçla ilgili pekçok sıkıntı yaşıyorum. Bu sorunların çözümü için servise bir kez giderim, ama devamı gelirse büyük ihtimalle satarım arabayı. Daha 9.000 km deki arabadan türlü türlü ses geliyor. Eşimin 20.000 km deki Skoda Citigo'su geri vitese geçmiyor şimdilerde. Zaten Skoda Özaydın Otoyla da pek hoş anılarım olmadı. Sanırım Skoda maceram beklediğimden erken bitecek.