Merhaba arkadaşlar;
2015 Model 1,2 TSI 90HP Fabia araca sahibim. Genel olarak memnunum aracımdan ama motor takozlarından ses geliyor. Aracı yıllık bakıma götürdüğüm zaman servisin evet doğrudur deyip 1 gün boyunca serviste kalması gerektiği için acilde işim olduğundan dolayı bırakmamıştım. Bayramdan sonra pazartesi bırakmayı düşünüyorum. Birde son günlerde arabanın iç plastik aksanlarından gıcırtı sesleri çoğalmaya bağladı. Viraja girerken yada bir çukurdan geçtiğim zaman daha net olarak sesleri alıyorum. Her ne kadar kafama takmamaya çalışsam da canımı sıkmaya başladı bu durum. Sizlerde durum nedir acaba ?
Birde sürücü tarafında cam açıkken ve müzik çalmıyorken sanki lastiğe plastik bir parça çarpıyormuş gibi pırpır bir ses geliyor. Araba hızlandıkça ve tekerleğin tur sayısı arttıkça bu sesin ritmi de artıyor. Tekerlekte taş falan yok.
Birde diğer sıkıntı aracı kaskosu 21 Eylül de bitiyor. Aracı 19 Eylülde servise versem bir kaç kozmetik sıkıntıyı yaptırabilir miyim acaba ? Tam anlatmak istediğim olay aslında 19 Eylül'de servis girişi yapan aracım 21 Eylül'de biten kaskodan yararlanarak sürtmeden dolayı oluşan hasarları yaptırmak istiyorum. Ama bana aracı 25 Eylülde alacak olsam bu yüzden kaskonuzdan faydalanamıyorsunuz diyebilme hakları bulunmakta mı ?