...........Abi sana diyeceğim eğer arabamı seviyorum Allah kaza bela göstermesse binecem diyorsan al rns510 u zaten vw nin artık tüm araçlarına takılabilir bu cihaz.arabayı satarken sökersin rns yi satarsın onu tekrar.
Ergün'üm,
Aynen senin söylediğin gibi düşünüyor ve Allah kaza bela vermezse 7-8 sene binerim diyorum ve RNS-510 alayım diye düşünüyorum ama;
1. Fiyatı: Benim verdiğim linkteki Çin malı cihazın 5-6 katı, Necvox 939 HD modelinin 2 katı.
2. Diğer cihazlarda Navigasyonda Igo yazılımı kullanılabiliyorken, RNS-510'da sadece kendi haritasını kullanabiliyorsun ve büyük şehirler dışında kalan yerlerin haritaları adam gibi değil ve güncelleme problemli çünkü adam üretmiyor Türkiye haritası.
3. Bluetooth kiti için 750-800TL ilave para veriyorsun.
4. Necvox'ta TV anteni fiyata dahilken, RNS-510'da ayrıca TV anteni almam lazım (bu kaç TL bilmiyorum), ayrıca hem TV hem DVD izleyebilmek için hareket halinde görüntü için 200TL. ilave para vermek lazım.
5. Diğer cihazları bilmiyorum ama RNS-510'da sadece DVD medya'ya yazdırdığın DVD formatındaki filmleri seyredebiliyorsun. (avi, div-x, mpeg4, mkv vs. izleyemiyorsun.) Ayrıca bunu da 200TL vermezsen hareket halinde yapamıyorsun, stabil olman lazım.
gibi, gibi sorunlar kafamı oldukça kurcalıyor...