škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Navigasyon aldım hayırlısı

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı srcn09

• Turbocharged Direct Injec
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.passatturkiye.com
Alıntı yapılan: Can;108554
Fiyatı yüksek dediğin gibi.
1000 liraya araba bile varken 3000 lirayı o alete bağlamak gereksiz bence:)
Necvoxun bir modeli var,RNS510 dan daha fazla özelliği var.
Fakat ekranı güneş ışığı altında fazla iyi değil.Aracında cam filmi varsa sorun olmaz ama.

http://images.gittigidiyor.com/2462/PASSAT-CC-VW-NECVOX-DVA-939-MULTIMDEYA-NAVGASYON__24629401_0.jpg

Alet bu.
Fiyatları 1500 tl civarlarında...

Skinleri vs biraz kötü ama kullananlar genel olarak memnun:ok:

Can gibi RNS-510 derim evet pahalı ancak 1.500 TL Necvox vericeğime biraz daha bekler veya bütçemi ona göre ayarlaıp 3.000  Tl'ye RNS alırım bu benim düşüncem ;) NEcvox menüsü çok kötü bence araç içinde ekran açıkken güzel görüntü oluşmuyor oysa ki RNS-510 Radio menüsü olsun diğer menüleri ne kadar şık ;) Özelliklerini saymıyorum zaten :ok:

İlla NEcvox dersen HD modelini öneririm ekranı birazdaha iyi :ok:
2008 VOLKSWAGEN PASSAT 2.0 TDI CR 140HP 6-DSG COMFORTLİNE REFLEKS GÜMÜŞ

Çevrimdışı ANTARES

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar,
İlk mesajı yazan Özgür Bey'in aldığı cihaz (http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26915) veya bunun 20$ daha pahalısı var yazılmıştı konu içinde, bu cihazlar işimizi görmez mi? Yani bizim Passat'a monte edilemez mi?
KARGO DAHIL SATILIK DETAILING URUNLERI (TIKLAYIN)

Çevrimdışı Can

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Abi bende onu düşünüyorum:)
Al birini,hoşuna giderse bende alayım:++:

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Vantuzla cama monte ediyorsunuz sorun olmaz ilk sayfadaki arkadaşla iletişime geçerseniz yardımcı olur :)

Çevrimdışı ANTARES

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kadir_;108746
Vantuzla cama monte ediyorsunuz sorun olmaz ilk sayfadaki arkadaşla iletişime geçerseniz yardımcı olur :)

Benim Passat'a monte etmekten kastım, orijinal radyo olan RCD310'u çıkarıp yerine bu cihazı takmak. O şekilde olmaz mı acaba?

Çevrimdışı Ergn

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ANTARES;109178
Benim Passat'a monte etmekten kastım, orijinal radyo olan RCD310'u çıkarıp yerine bu cihazı takmak. O şekilde olmaz mı acaba?

olaçağını sanmıyorum.Atay hocam sen hiç uğraşma al bi tane rns510 keyfine bak.Valla iyikide almışım diyorum sanada tavsiye.bi kere paraya kıy sonra pişman olup dönme 510'a :ok:
VW PASSAT 2.0 TDI Comfortline 2006

Çevrimdışı ANTARES

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: artizz90;109330
olaçağını sanmıyorum.Atay hocam sen hiç uğraşma al bi tane rns510 keyfine bak.Valla iyikide almışım diyorum sanada tavsiye.bi kere paraya kıy sonra pişman olup dönme 510'a :ok:

Ergün, bu gidişle senile bir buluşma ayarlayacağız. RNS510 neymiş, ne değilmiş, artıları eksileri neler göster bana. :)

Çevrimdışı ANTARES

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Gerçi bir yandan da diyorum ki kendi kendime vw Türkiye haritası hiç bir zaman başarsoft destekli IGO gibi olamayacak, bu yüzden RNS510 iyi bir tercih değil mi diyorum.

Çevrimdışı srcn09

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ANTARES;109365
Ergün, bu gidişle senile bir buluşma ayarlayacağız. RNS510 neymiş, ne değilmiş, artıları eksileri neler göster bana. :)

Görür Görmez diyceğin laf hemen siparişini veriyorum :ok:

Asla pişman olmıycaksın ve herşeyi ile harika bir cihaz şiddetle tavsiye ediyorum eğer birşey alıcaksan bence üzerine biraz daha koyup kaliteli çok uzun yıllar kullanacağın ve aracın orjinalliğini bozmıycak RNS-510 :ok:

Bizim araca deneme amaçlı takılmıştı ve gözümü alamamıştım cihazdan sanki başka bir arabaya binmiş gibi hisse kapıldım inşallah bu yaz babam alıcak şimdi diyor keşke geçen yaz alsaydık geçen yaz 2.400 TL idi bu sene 3.100 TL :D

Çevrimdışı Ergn

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ANTARES;109365

Tamam Atay abi problem olmaz.Ama Sercanın dediği gibi etki bırakabilir :)

Çevrimdışı Ergn

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: srcn09;109376
Görür Görmez diyceğin laf hemen siparişini veriyorum :ok:

Asla pişman olmıycaksın ve herşeyi ile harika bir cihaz şiddetle tavsiye ediyorum eğer birşey alıcaksan bence üzerine biraz daha koyup kaliteli çok uzun yıllar kullanacağın ve aracın orjinalliğini bozmıycak RNS-510 :ok:

Bizim araca deneme amaçlı takılmıştı ve gözümü alamamıştım cihazdan sanki başka bir arabaya binmiş gibi hisse kapıldım inşallah bu yaz babam alıcak şimdi diyor keşke geçen yaz alsaydık geçen yaz 2.400 TL idi bu sene 3.100 TL :D

Allah Allah sebebi neymiş 3100 olmasının?:sopa:.Millet çok satılıyor diye neler yapıyor...

Çevrimdışı ANTARES

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ANTARES;109375
Gerçi bir yandan da diyorum ki kendi kendime vw Türkiye haritası hiç bir zaman başarsoft destekli IGO gibi olamayacak, bu yüzden RNS510 iyi bir tercih değil mi diyorum.

Bu konuda ne diyorsunuz arkadaşlar...

Çevrimdışı Ergn

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ANTARES;109383
Bu konuda ne diyorsunuz arkadaşlar...

Arabada VW nin v5 versiyonlu haritası var konyada pek güncel değil v6 dvd'm var ama deneme imkanım olmadı.diğer illerde ve v6 kullanan arkadaşlara sormak lazım.Harita olmasada olur önemli olan cihaz benim için içine verdiği hava çok önemliydi o yüzden I selected rns510 :+1:.Ama Atay abi eminim haritadanda memnun kalacaksın.

Çevrimdışı srcn09

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: artizz90;109388
Arabada VW nin v5 versiyonlu haritası var konyada pek güncel değil v6 dvd'm var ama deneme imkanım olmadı.diğer illerde ve v6 kullanan arkadaşlara sormak lazım.Harita olmasada olur önemli olan cihaz benim için içine verdiği hava çok önemliydi o yüzden I selected rns510 :+1:.Ama Atay abi eminim haritadanda memnun kalacaksın.

V6 ile çok daha detaylı bir haritası oldu söyleniyor ancak zamanla haritası güzellşeşicektir ben 1 kere Seda Abim'in aracında Navigasyonu denedim beni eve bırakmıştı gayet güzel çalışıyordu İstanbul detaylı sanırım ;)

Ergün abi 'ye katılıyorum Navi'den çok diğer özellikleri seni etkiliycektir ;) ven en önemlisi o menü şekli yeter be :D
« Son Düzenleme: 30 Mayıs 2010, 00:41:23 Gönderen: srcn09 »

Çevrimdışı srcn09

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: artizz90;109382
Allah Allah sebebi neymiş 3100 olmasının?:sopa:.Millet çok satılıyor diye neler yapıyor...

Metin Abi'nin alış fiyatı artmış daha doğrusu çok fazla çalıntı mal var ve çalıntı olmayan çok zor olduğundan fiyatı arttı Metin Abi ile konuşmuştuk 1 ay önce eline çalıntı olmayan dedikleri 10 adet cihaz yollamışlar ancak çalıntı olduğunu anlamış ve hemen geri yollamış o yüzden fiyatlarda bu sene bir artış söz konusu