škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Navigasyon aldım hayırlısı

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ANTARES

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar,
Biliyorsunuz 2009 model Passat Variant arabama Navi-DVD sistemi almak istiyorum. Dün RNS-510 muadili bir cihaz araştırırken karşıma Flycarbo New version VW car dvd player (CND-7608) diye Çin malı bir cihaz çıktı. Siteye mail attım ve bilgi istedim, hemen cevap yazmışlar.
  • Cihazın bluetooth fonksiyonunu desteklediğini (ben paket içeriğinde bluetooth kiti var mı, ayrıca mı almamız gerekiyor diye sormuştum, ya anlamadılar ya paket içeriğinde bluetooth kit var diyorlar ya da kite gerek olmaksızın bluetooth fonksiyonunu kullanabilirsiniz diyorlar, tam anlayamadım.)
  • Igo Türkiye haritasına sahip olduklarını,
  • Cihazın fiyatının 360$, SD karta yüklü olarak verecekleri Igo Türkiye haritasının 10$, kargo ücretinin 80$ olmak üzere toplam 450$ olduğunu, paypal dahil çeşitli ödeme seçeneklerinin olduğunu ve fiyatın ödeme seçeneğine göre 450-470$ arası değişeceğini,
  • 4-7 gün arası bir sürede teslimat yapabileceklerini yazmışlar.
Cihazın linki;
http://www.carnavigationdvd.com/products/25/199.html

Fotoları;

][URL=http://img33.imageshack.us/my.php?image=navi1.gif][/URL]

][URL=http://img35.imageshack.us/my.php?image=navi2.gif][/URL]

Ben adamlara cevap yazıp kargo ücretini düşürmelerini isteyeceğim, ayrıca bizim gümrük mevzuatı gereği ürün bedeli+kargo bedeli toplamı 150€'yu geçerse gümrüğe tabii olduğu için ürün bedelini kargo dahil 170$ olarak gösterip gösteremeyeceklerini soracağım.

Ama bu sorularımı sizlerin değerli yorumlarına göre yapacağım, eğer evet bu cihazı alıp kullanabilirsin derseniz...
Sizce nasıl, alınabilir bir cihaz mı, fiyat oldukça uygun ama ne dersiniz?
KARGO DAHIL SATILIK DETAILING URUNLERI (TIKLAYIN)

Çevrimdışı burock

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Şimdi şöyle bir sorun olabilir ama gümrükte. sonuçta gümrük memurları bu işin experleri günde yüzlerce mal geçiyo ellerinden ve fiyatları az çok biliyorlar. pakette ne yazarsa yazsın bu ürün 150€ dan pahalı deyip sizden kanıt ister olmadığına dair. öyle bir duruma hazırlıklı olun bence. ona göre ödemenizi falan ayarlayın.

Sizin istediğiniz araca monte edilecek bişey olduğu için bu fiyata iyi birşey bence. orjinalinin 3bin tl gibi olduğu düşünülürse.
« Son Düzenleme: 02 Haziran 2010, 13:52:39 Gönderen: burock »

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: burock;110821
Şimdi şöyle bir sorun olabilir ama gümrükte. sonuçta gümrük memurları bu işin experleri günde yüzlerce mal geçiyo ellerinden ve fiyatları az çok biliyorlar. pakette ne yazarsa yazsın bu ürün 150€ dan pahalı deyip sizden kanıt ister olmadığına dair. öyle bir duruma hazırlıklı olun bence. ona göre ödemenizi falan ayarlayın.

Sizin istediğiniz araca monte edilecek bişey olduğu için bu fiyata iyi birşey bence. orjinalinin 3bin tl gibi olduğu düşünülürse.

Faturada kargo dahil 150 dolar yazması yeterli ama bu seferde kredi kartı dökümü isterler. .

Bu arada ben tavsiye etmiyorum şu haldeki görüntüsü bile keranının ne kadar dandik olduğunu ortaya koyuyor. .

Çevrimdışı Can

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ANTARES;110817
Arkadaşlar,

Biliyorsunuz 2009 model Passat Variant arabama Navi-DVD sistemi almak istiyorum. Dün RNS-510 muadili bir cihaz araştırırken karşıma Flycarbo New version VW car dvd player (CND-7608) diye Çin malı bir cihaz çıktı. Siteye mail attım ve bilgi istedim, hemen cevap yazmışlar.
  • Cihazın bluetooth fonksiyonunu desteklediğini (ben paket içeriğinde bluetooth kiti var mı, ayrıca mı almamız gerekiyor diye sormuştum, ya anlamadılar ya paket içeriğinde bluetooth kit var diyorlar ya da kite gerek olmaksızın bluetooth fonksiyonunu kullanabilirsiniz diyorlar, tam anlayamadım.)
  • Igo Türkiye haritasına sahip olduklarını,
  • Cihazın fiyatının 360$, SD karta yüklü olarak verecekleri Igo Türkiye haritasının 10$, kargo ücretinin 80$ olmak üzere toplam 450$ olduğunu, paypal dahil çeşitli ödeme seçeneklerinin olduğunu ve fiyatın ödeme seçeneğine göre 450-470$ arası değişeceğini,
  • 4-7 gün arası bir sürede teslimat yapabileceklerini yazmışlar.
Cihazın linki;
http://www.carnavigationdvd.com/products/25/199.html

Fotoları;

]

]

Ben adamlara cevap yazıp kargo ücretini düşürmelerini isteyeceğim, ayrıca bizim gümrük mevzuatı gereği ürün bedeli+kargo bedeli toplamı 150€'yu geçerse gümrüğe tabii olduğu için ürün bedelini kargo dahil 170$ olarak gösterip gösteremeyeceklerini soracağım.

Ama bu sorularımı sizlerin değerli yorumlarına göre yapacağım, eğer evet bu cihazı alıp kullanabilirsin derseniz...
Sizce nasıl, alınabilir bir cihaz mı, fiyat oldukça uygun ama ne dersiniz?

Abi alet güzele benziyor ama ekran dandik:(

Çevrimdışı ANTARES

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Gümrük olayını şu şekilde hallederim gibi geliyor; ürün 450$ diyelim, adamlara derim ki size 3 tane 150$ ödeyeyim, siz de faturayı 150$ olarak gösterin. Gümrükte sorarlarsa fatura zaten 150$, kredi kartı çıktısı isterlerse benimle birlikte 2 arkadaş daha sipariş etti benim kredi kartımdan ödedik derim diye düşünüyorum.
Neyse o kısmı önemli değil de cihaz nasıl sizce, benim için önemli olan sizin cihaz hakkındaki görüşleriniz.
Mutlaka RNS-510 kadar kaliteli bir ürün olmasını beklemiyorum, sonuçta Çin malı bir cihaz ama fiyat RNS-510'un hemen hemen 5'te 1'i. Ayrıca Igo Türkiye haritası olması da bir avantaj bence, RNS-510'da Türkiye haritası ne zaman adam gibi olacak meçhul sonuçta.

Kadir, kenarı dandik derken neresini kastettin tam anlayamadım.

Çevrimdışı ANTARES

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Can;110832
Abi alet güzele benziyor ama ekran dandik:(

Verdiğim linkteki cihazın özelliklerinde;
800*480 Digital 16:9 high definition display yazıyor. Fena değil aslında ama, sen foto görüntüsüne bakarak mı söyledin?

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ANTARES;110837
Verdiğim linkteki cihazın özelliklerinde;
800*480 Digital 16:9 high definition display yazıyor. Fena değil aslında ama, sen foto görüntüsüne bakarak mı söyledin?

Ekranı diyecektim pek kaliteli değil yani öyle olsa bile güneş altında sorun yaratabilir video isteyin belki vardır ellerinde ekranı için bilgi versinler güneş altında vs . .

İgo benim şu an için en çok tuttuğum harita istanbulda gayet başarılı . .

Çevrimdışı ANTARES

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kadir_;110839
Ekranı diyecektim pek kaliteli değil yani öyle olsa bile güneş altında sorun yaratabilir video isteyin belki vardır ellerinde ekranı için bilgi versinler güneş altında vs . .

İgo benim şu an için en çok tuttuğum harita istanbulda gayet başarılı . .

Çok iyi fikir Kadir, yazacağım maile bunu da ekleyeyim. Sağol...

Çevrimdışı Can

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle

Fotoğraflarda açıkça görülüyor abi eskranın kalitesizliği:(

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Doğan ikisi aynı değil belki abinin baktığı güncel versiyondur senin eklediklerinde navi SD girişi yok :)

Çevrimdışı Ergn

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Atay abi,sağ üst köşede mikrofon var bluetooth double dine dahil yani.Söyleyeceklerime gelirsek,böyle işlerde iyi düşünüp taşınmak lazım çünkü 1 kere para verecez hiç bi zaman resimde görünenlere aldanma bu bir.2-) sen cihazı aldıktan sonra sisteme tanıta bilecekmisin cihazı oda var.Bu nerden çıktı diye soracak olursan biz arabayı aldığımızdan 1 hafta sonra babam gidip cin mali epchn?88?v?(soru işaretli yerler sırasıyla e-1-w teyipi satıyorum googleda çkmasın diye :) ) cihazını almış 900 tl ye piyasada 1300 liradan aşagı veren yok babam tanıdıkdan almış.Cihazda yok yok bluetooth dan radarı göstermeye her şeyi var ama bi ekran kalitesi var rezalet pixeller berbat.Araç radyoyu görmüyor sistemde takılı değil diyor problem verdi 2 hafta arabada durdu söktüm attm gittim tekrar para verip 2000 tl ye rns510 aldım niye?çünkü 10 sene araba bende inş ve o teyp hala elimde elektronikci bi abi var dükkanına koydum orda satılıyor şimdi.Abi sana diyeceğim eğer arabamı seviyorum Allah kaza bela göstermesse binecem diyorsan al rns510 u zaten vw nin artık tüm araçlarına takılabilir bu cihaz.arabayı satarken sökersin rns yi satarsın onu tekrar.
VW PASSAT 2.0 TDI Comfortline 2006

Çevrimdışı Ergn

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Can;110847

Fotoğraflarda açıkça görülüyor abi eskranın kalitesizliği:(

bu resimdeki cihaz değil.gps kart girişi ve bluetooth yok bunda

Çevrimdışı ANTARES

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: artizz90;110899
...........Abi sana diyeceğim eğer arabamı seviyorum Allah kaza bela göstermesse binecem diyorsan al rns510 u zaten vw nin artık tüm araçlarına takılabilir bu cihaz.arabayı satarken sökersin rns yi satarsın onu tekrar.

Ergün'üm,
Aynen senin söylediğin gibi düşünüyor ve Allah kaza bela vermezse 7-8 sene binerim diyorum ve RNS-510 alayım diye düşünüyorum ama;
1. Fiyatı: Benim verdiğim linkteki Çin malı cihazın 5-6 katı, Necvox 939 HD modelinin 2 katı.
2. Diğer cihazlarda Navigasyonda Igo yazılımı kullanılabiliyorken, RNS-510'da sadece kendi haritasını kullanabiliyorsun ve büyük şehirler dışında kalan yerlerin haritaları adam gibi değil ve güncelleme problemli çünkü adam üretmiyor Türkiye haritası.
3. Bluetooth kiti için 750-800TL ilave para veriyorsun.
4. Necvox'ta TV anteni fiyata dahilken, RNS-510'da ayrıca TV anteni almam lazım (bu kaç TL bilmiyorum), ayrıca hem TV hem DVD izleyebilmek için hareket halinde görüntü için 200TL. ilave para vermek lazım.
5. Diğer cihazları bilmiyorum ama RNS-510'da sadece DVD medya'ya yazdırdığın DVD formatındaki filmleri seyredebiliyorsun. (avi, div-x, mpeg4, mkv vs. izleyemiyorsun.) Ayrıca bunu da 200TL vermezsen hareket halinde yapamıyorsun, stabil olman lazım.

gibi, gibi sorunlar kafamı oldukça kurcalıyor...

Çevrimdışı ANTARES

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar,
Çin malı olayından vazgeçtim. Dün yeni bir fırsat çıktı karşıma. Bir arkadaşım Amerika'ya gidecek, oradan aldırabilirim. Daha önce de amazon sitesinden alışverişim olmuştu, Amerika zaten ucuz memleket, amazon'da hem çeşit çok hem fiyatlar iyi.

http://www.amazon.com/b/ref=amb_link_86136031_6?ie=UTF8&node=319595011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=left-2&pf_rd_r=08KGK2PZGQTSE2T3BG81&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1259878762&pf_rd_i=1077068

Bu linkten hangi cihazlar RNS-510 muadili olabilirler arkadaşlar?

Çevrimdışı Ergn

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ANTARES;111423
Arkadaşlar,
Çin malı olayından vazgeçtim. Dün yeni bir fırsat çıktı karşıma. Bir arkadaşım Amerika'ya gidecek, oradan aldırabilirim. Daha önce de amazon sitesinden alışverişim olmuştu, Amerika zaten ucuz memleket, amazon'da hem çeşit çok hem fiyatlar iyi.

http://www.amazon.com/b/ref=amb_link_86136031_6?ie=UTF8&node=319595011&pf_rd_m=ATVPDKIKX0DER&pf_rd_s=left-2&pf_rd_r=08KGK2PZGQTSE2T3BG81&pf_rd_t=101&pf_rd_p=1259878762&pf_rd_i=1077068

Bu linkten hangi cihazlar RNS-510 muadili olabilirler arkadaşlar?

valla abi bilmiyorum artık ordan nasıl gelir versiyonu nedir?Rns 510 olsunda :).Kodunuda unutmasın çalıntı olup olmadığını kontrol ettirsin yeter heralde.