Bu hafta fethiye'de k pederle fiat bayiine gittik,fiat fiorino sorduk yetkili bayana,buyrun nasıl yardımcı olabilirim dedi.Bende dedim ki fiorino düşünüyoruz,teknik veriler hakkında bilgi almak istiyorum dedim.Kendisi satış temsilcisi olduğunu söyledi ve hemen yetkili arkadaşdan bilgi alacağını söyledi ve bizi teknik müdür ile görüştüreceğini söyledi.Düşünün bir satış temsilcisi,aracın kaç ps ve tork sayısı hakkında bilgisi yok.Turbo varmı dedim bilmiyorum dedi.Donanımları hakkında bilgisi vardı yalnız hakkını yememek lazım.Bir nevi showroomdu orasıda.
Geçelim dacıa logan ve renault fethiye bayiine;Ordada bir bayan vardı yarım porsiyon falan.Ama bu defa vaziyete hakimdi arkadaş.Uzun dacıa bir araç vardı yedi kişilik olanlarına ne deniyordu bilmiyorum ama abs yok,tek airbag vardı 24500 tl idi.Bende bu arada renonun son aracı fluenc mi neydi füme renk ona bindim üzerinde satılmıştır yazıyordu.İçine ön tarafa yani oturdum ama direksiyondan ön paneli görünmüyordu ama dehşet bişiydi.Ayrıca aracın ön tarafı çok yüksekdi.Göstergeler,cd paneli,iç dizaynı işçilik gayet başarılıydı.Test için teklif yaptılardı ama dedim ki nasıl olsa almıyacağım dedim.olsun dedi fikir sahibi olursun dediler ama akşam vaktide olunca vazgeçtim.Yani reno showromundan memnun ayrıldım diyebilirim.