Doğuş oto'da bulunan skoda servisi de Kayadibi seviyesinde bir servismiş. Doğuş Oto'dan bana verilen bir isim ile Yüce Oto'da bulunan yetkili birine ulaştım. Yüce Oto'dan konu ilgili özel olarak ilgilenmelerini rica ettim. Bugün kesin dönüş yapacaklarını umuyorum.
Hatalarını kabul etmemeleri durumunda konunun sadece tüketici mahkemesi ile sınırlı kalmayacağını,sanayi ve ticaret bakanlığına,sigortalar birliğine elimden gelen her yere taşıyacağımı,bildiğiniz her alanda savaş ilanı edeceğimi belirteceğim. Ortada bariz bir şekilde belli olan kendi ayıplarını kullanıcıya keyfe keder yıkmalarının hesabını onlardan soracağım. DSG'nin mekatronik ünitesinin kronik sorunlu olduğunu bilmeyen kalmadı. İşine geldiğinde garantiden işine gelmediğinde kullanıcı hatasına yıkıyorlar.Üstüne üstelik ayıplı bir mal konusu bariz bir şekilde ortadayken.Arabayı amuda kaldırmadık,denize uçarmadık,köprüden düşürmedik,gidip birine vurmadık bildiğin şehir içinde bilimum anayollarda normal bir şekilde sürdüm. Benden yalan beyanda bulunarak kasko şirketine yıkmaya teşvik ediyorlar. Kayadibi mi Yüce Oto'yu yönetiyor Yüce oto mu onları yönetiyor anlam veremedim. Kayadibi ne derse Yüce oto Ok diyor. Siz çekilin ben kendim bizzat inceleteyim bu konu riskli demiyor. Konu ile ilgili Yüce oto'dan konunun yerinde incelenmesi talep edeceğim.Müşteri mennuniyeti sıfır denecek düzeyde. Arabayı alana kadar paşam,kıralım,aldıkdan sonra canavara dönüşüyorlar.