Bugun bizzat gittim ziraat banka subesine,bireysel musteri temsilcisi ile gorustum. Aracin bilgilerini verdim, ve beklemeye basladikberaber ancak sigorta ekrani acilmadi bile. Kendisine dedimki sosyal medyada ve bazi haber sitelerinde yari yariya prim cikiyormus dedim, yok beyfendi daha dusuk cikana rastlamadim dedi. Bu haber yuzunden sigorta danismanina donduk dedi. İnternette PTT ye sorgulattim gecenyil 4.450 tl ye yapilan sigortaya gurupamadan 21.572 tl, hdi den 8.593 tl, ray dan 7.534 tl fiyat verdi. Az once ziraat sigorta sitesini incelerken teklif al bolumunu fark ettim en alta kucucuk kutu koymuslar. Girdim bilgileri 8.272 tl verdi, 388 tl indirim ve 2.945 tl sürprim cikti. Anliycaniz iki ucu gresli degnek. Sigortamnetten fiyat alayim dedim internet uzerinden bilgileri girdim verilen fiyatlarda firma adi yok , telefonu vermez olaydim yapistilar yakama ve en dusuk 4.400 tl fiyat verdiler, ve acayip israr ettiler. Dedimki beni 3 gun sonra arayin ben bi arastirayim dedim. Uc gun sonra zir zir telefon dedim buyrun yok soyle yok boyle , dedimki ziraat sigorta 3.200 tl teklif veriyor siz ne verceniz yok kem yok kum daha fazla uzatmadilar dustuler yakamdan simdilik.
Bu arada arac 2007 model MAN tir cekicisi.