škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

2016 Fabia'larda Havuzlu 3d Paspas ile ilgili

Ziyaretçi · 18 · 4863

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

frknkpt

• Ziyaretçi
Merhabalar, malum araç ile halı paspas veriliyor ve Ankarada kışın 3d havuzlu paspas şart oluyor.

2016 Fabialara tam uyumlu 3d paspas aramaktayım. paylaşımlar için teşekkürler

Çevrimdışı Sathoriani

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Servisten fiyat bilgisi aldınız mı?

Sent from my iPhone using Tapatalk

frknkpt

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Sathoriani;587184

Henüz almadım gün içerisinde alabilirim bagaj havuzu + paspas ama pahalı derler sanırım.

İlk foruma soruyum istedim.

Alıntı yapılan: Sathoriani;587184

And Otomotiv Ankara ile konuştum 211 lira BAGAJ HAVUZU 140 lira 3d Havuzlu PASPAS fiyat verdiler. bagaj havuzu pahalı geldi başka markalarda uyguna var. paspaslarda 140 lira çok gibi. :uve::uve::uve:

Çevrimdışı Bilgic

• Nová Fabia III Combi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: frknkpt;587221
And Otomotiv Ankara ile konuştum 211 lira BAGAJ HAVUZU 140 lira 3d Havuzlu PASPAS fiyat verdiler. bagaj havuzu pahalı geldi başka markalarda uyguna var. paspaslarda 140 lira çok gibi. :uve::uve::uve:

L.Locker marka 3d paspaslar. Çoğu alışveriş sitesinde satılıyor. Çok da güzel. Oradan alabilirsiniz. Biz spaceback için almıştık, tam oturuyor. Ve serviste satılandan iyi. Serviste orijinal 3d paspas yok, sadece kauçuk kaplı normal paspas var. Çamur yine sağdan soldan akıyor servisten aldığınızda.

Çevrimdışı batuhanbugra

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Ben forum sponsoru Yunculer Otomotiv'den orijinal paspasi 120₺'ye aldım. Bagaj havuzunu da sorduğumda 100₺ demişti.

frknkpt

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Justalp;587257
vaaay ılk kez gordum, sahaneymıs tesekkurler hemen bı yerlerden edınecegım :)

http://urun.n11.com/3d-oto-paspas/skoda-fabia-3d-oto-paspas-seti-2015-sonrasi-P100087259

http://urun.n11.com/3d-oto-paspas/bod-skoda-octavia-a7-4d-kaucuk-paspas-2013-2016-P108033000

169 tl olan uçuk servisdeki ücretide geçmiş.

99 TL olan eğer araçlara uygunsa alalım ama yorumlarda 1 kişide uyumsuz model yollanmış.

Çevrimdışı Alcanzar

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: frknkpt;587442
169 tl olan uçuk servisdeki ücretide geçmiş.

99 TL olan eğer araçlara uygunsa alalım ama yorumlarda 1 kişide uyumsuz model yollanmış.

Üstat serviste orijinal 3d kauçuk bagaj paspası ve iç paspasları pazarlık ederseniz ucuza alırsınız. Başka servisleri de arayın. İnternetteki satılan her şeyden önce yanlış aracın resmini koymuş nasıl güveneceksin.

Çevrimdışı Ghokun

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Kumaş paspas temizliğinden sıkılıp, A7 Octavia için alttakini aldım tam oturdu. Yerinden oynayacak gibi durmuyor arka paspaslar. Ön taraf zaten çıtçıtlı orjinali gibi. (134TL kargo ücretsiz)

http://urun.n11.com/3d-oto-paspas/llocker-skoda-octavia-2013-sonrasi-3d-paspas-havuzlu-P102750680
« Son Düzenleme: 24 Ağustos 2016, 14:56:23 Gönderen: Ghokun »

Çevrimdışı Bilgic

• Nová Fabia III Combi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Alcanzar;587738
Üstat serviste orijinal 3d kauçuk bagaj paspası ve iç paspasları pazarlık ederseniz ucuza alırsınız. Başka servisleri de arayın. İnternetteki satılan her şeyden önce yanlış aracın resmini koymuş nasıl güveneceksin.

Skoda'nın orijinal 3d paspası yok ki. Servisin sattığı da yan sanayi. Biz aldık, çok da memnunuz. Ayrıca oturmazsa hepsinin iadesi mümkün zaten. Bilindik alışveriş sitelerinde sıkıntı olmuyor.

Çevrimdışı Alcanzar

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Bilgic;587745
Skoda'nın orijinal 3d paspası yok ki. Servisin sattığı da yan sanayi. Biz aldık, çok da memnunuz. Ayrıca oturmazsa hepsinin iadesi mümkün zaten. Bilindik alışveriş sitelerinde sıkıntı olmuyor.

Ben servisten aldım F harfleriyle logolu havuzlu paspas takımı. Yalnız arkanın orta tünel lastiğini ayrı satıyor gereksiz diye almadım. Bagaj havuzu da aynı şekilde F harfi logolu. Ama ayrı bir 3d den bahsediyorsanız bilmiyorum. Servisten kapı eşiklerini falan da aldım. Bu tür aksesuarın orjinali daha çekici geliyor bana.

Bunun gibi:
« Son Düzenleme: 24 Ağustos 2016, 15:11:13 Gönderen: Alcanzar »

Çevrimdışı Bilgic

• Nová Fabia III Combi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Alcanzar;587747
Ben servisten aldım F harfleriyle logolu havuzlu paspas takımı. Yalnız arkanın orta tünel lastiğini ayrı satıyor gereksiz diye almadım. Bagaj havuzu da aynı şekilde F harfi logolu. Ama ayrı bir 3d den bahsediyorsanız bilmiyorum. Servisten kapı eşiklerini falan da aldım. Bu tür aksesuarın orjinali daha çekici geliyor bana.

Bunun gibi:

Merhaba. Eğer aldığınız ürün aşağıdaki ise internette satılan 3d paspastan farklı bir ürün bu.

[/url]

frknkpt

• Ziyaretçi
Alıntı yapılan: Bilgic;587745

L.Locker mı aldın ? Bende alıcamda bu aralar kış gelmeden

Çevrimdışı Bilgic

• Nová Fabia III Combi
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: frknkpt;587752
L.Locker mı aldın ? Bende alıcamda bu aralar kış gelmeden

L.Locker almıştık, evet.

Çevrimdışı Alcanzar

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Bilgic;587749
Merhaba. Eğer aldığınız ürün aşağıdaki ise internette satılan 3d paspastan farklı bir ürün bu.

[/url]

Evet Bunlar da iç paspaslar.