Nasıl böyle bir şey olabili! Özel eşyanıza dokunma ya da pis bırakma hakkını nerde buluyorlar?
Kesinlikle peşini bırakmayın, hatta Doğuş'la kalmayıp Almanya VAG'a da bildirin derim. Kamera kartınızın alınmasının ıspatı için kendi servis kamera görüntülerini isteyin!
ilgi alakanız için teşekkür ederim ,aracı servisden sonra bizzat kontrol etmemiştim,dün bizzat kontrol ettim,bej tavanın ön kısmı resmen baştan başa kapkara,boydan boya el lekesi,bırakın yetkili servisi sanayideki 3.sınıf bir usta bile aracı o şekilde teslim etmeye utanır.hafıza kartının alınmasını hiç bir şekilde isatlayamayız,çünki aynanın tam arkasında duruyor el çabukluğu ile 1 sn içinde alınabilir,dün yüce otoya şikayette bulunup tekrar tespit yapılıp garanti kapsamında onarım istedim,henüz bir dönüş olmadı,bilgi veya gelişme olursa burdan kesinlikle yayınlıcam,sizlere tavsiyem avekten uzak durun.bu ilk vukuatı değil çünki.daha öncede su kaçıran aracımı bişe yok diye yollamış,yüncüler otoya gitmem sonucu devirdaim den su kaçağı teşhisiyle devirdaim değişmiştim.avek geçimin yolunu garanti dışı bırakıp para kazanmaya bağlamış anlaşılan.