škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Artik camlarim anahtar kumandasi ile kapanip acilmiyor nedendir

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kablan12

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Artik camlarim anahtar kumandasi ile kapanip acilmiyor nedendir

Çevrimdışı mrt03mrt03

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Akü söküldü mü? Eğer söküldü ise tekrar manuel kodlamak gerekebilir. Onu da düğmeleri tek tek aşağı basıp 5-10 saniye basılı ve tekrar yukarı basıp tutarak yapabilirsiniz. Tabi ki multimedya ayarlıyorsa sorun çözülür.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çevrimdışı bulentperu

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Camlardan bir tanesine el kol vb. sıkışarak korumaya geçmiş olabilir!! Camların hepsi tek basışta kapanip açılıyor mu kontrol edin!! Varsa resetleyin derim nacizane...

Çevrimdışı msami

• Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
Bir ihtimal pil belli bir seviyenin altına düşmüşse tasarruf için çalışmıyor olabilir?

Çevrimdışı Abstraction

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Aracı yıkadıktan sonra camlar ıslakken camın birini açtıysanız, o cam tek dokunuşla açılma kapanma fonksiyonunu yitiriyor, bundan dolayı da anahtardan cam açma kapama özelliği de aktif olmuyor, araç yeniyken başıma gelmişti, camlar ıslakken camları açmıyorum. Belli bir süre sonra düzelmişti. Aracınıza binince cam açma kumandalarından tek tek 4 camı da deneyin, eğer biri tek dokunuşla açılıp kapanmıyorsa, belli bir süre sonra geçer, fakat hepsi tek dokunuşla açılıp kapanabiliyorsa başka bir problem olabilir, bu durumda servise götürmeyi deneyebilirsiniz.

Çevrimdışı 3806

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: msami;588412
Bir ihtimal pil belli bir seviyenin altına düşmüşse tasarruf için çalışmıyor olabilir?

Bende biraz pile bağlıyorum.
Ayarlarda kumanda ile açma veya kapatma diye bir bölüm olduğunu hatırlamıyorum .keza bnde aracın böyle bir özelliği olduğunu bilmiyordum.leonu olan arkadaş kendi aracına yaparken gordum ,bende deneyim dedim o şekilde bu özelliğin olduğunu anladım.