Valla ne Japon aldım ne Alman Golfü, Çek Fabiaya biniyoz 4 senedir ömrü hayatımda canımı sıkmadı.
Açtığı arızaları yazayım
-Donmuş sileceği çalıştırdım sigortası attı :++:
-Yanan bagaj ampulunu sökmeye çalıştım sigortası attı ampul patladı :++:
-H7 ampulü patladı
-Stop lambası patlattı
-Park lambası patlattı
Başkada ömrü hayatımda ne bi arıza lambası yaktı bana, nede zinhar iki kez marş yaptım nede orası burası öttü dağıldı...
Bizim meganeımızda var ve tarla tapan işlerinde eşek olarak kullanıyoruz. Tamam malzeme işçilik tırt şanzıman ayrı bi kıytırızma zaten ama bence vatandaş
''arabaya binmeyi, sürmeyi, kullanmayı bilmiyor!''
Direksiyona geçip ustalık taslamak araç kullanmak değil. Zaten şu kadar bu kadar vakte kadar satarım ederim, he bide bakımı ucuza getirek anasını satim mantığı...
Yada yetkili servise bırak-al ve çık olayı. Olmaz arkadaşım, araştıracaksın o adam orda arabaya ne poh yiyor göreceksin. Sağını solunu kontrol edeceksin lastiği tekmelemekle olmaz bu işler. Hissedeceksin makineyi. Adam gibi kullanacaksın motoru.
Sonra yakınmaya gelince yok bunu satacamda japon alacamda bilmem nede... Lan alayı az çok aynı benzer makineler işte.
Türk insanının genel zaafiyetidir bu konular. Pişpiriğe sigaraya zaman bulur ama eline bir iki anahtar alıp ''lan bunun burasında ne varmış'' diyip bi
merak etmez. Sorun bu, biz merak etmiyoruz.
Aman ağalar merak etmeyin Allah muhafaza meraktan başınıza bişey gelir.
Yok arkadaş ben inanmıyorum arabasından her yakınan adama, çünkü çok bilgisizler. Bilgisiz bilmeden söyleyen adamın dediğine inanmam. Bilmiyon etmiyon desek başına Onno Usta kesilir o da ayrı mesele.
İngilterede adam arabasına bakıyor. Bi kere alıyor çok biniyor. Gösteriş yok, işlev var, zihniyet güzel çünkü. Bizim ruhen bozuk olduğunu düşündüğüm vatandaşım 2-3 ayda bir telefon değişiyor. Rastladım buna. Tüketen toplumuz zira. Öyle alışmışız.
İngilterede otobüsler eski ama
bakımlıdır!
Servisler sonuçta sizi tanımaz etmez, eşin değil dostun değil. Adamın amacı kâr. TDI arabaya 10-40 koyanı varmış işte. Al burdan yak...
Sorun burdan ileri geliyor, adam yaptığını kitabada uyduruyor, sana bişi kalmıyor, sonra yağsın şikayetler... Eee noldu, parçacı yine kazandı, tamirciye gittin servise bi daha gittin yine kazandı yine kazandı. Yolunan hep tüketici.
BEN O ŞİKAYETLERE HİÇ İNANMIYORUM.