selamlar, başıma gelen bir olayı sizlerle paylaşmak istiyorum,bilginiz olsun.Ben tekirdağ yaşayan, temmuz 2016 da 10 günlüğüne yolu ankaraya düşen bir octavia a7 dizel kullanıcısıyım. ankara and otoya klimamdaki koku, ön camdaki kırılan kartvizitlik ve park sensöründeki ses azalmasıyla ilgili gittim. şikayetlerimi onlara bildirdim. aracı 1 gün sonra almam gerektiği söylendi. bir gün sonra aracı almaya gittim park sensöründeki ses hiç olmadıgı kadar yüksekti. meğer adamlar sesi duymam için sensör kolonunu aracın içine çıkartmışlar. sonradan fark ettim. yaptığım itirazı ciddiye almadıkları için genel merkeze şikayet ettim. adamlar park sensörüne dair arkada söktükleri ne varsa yerine takmamışlar. kablolar arkada bagajın içinde, döşeme altında sallanıyor ve kablo demeti kaportaya vurup ses yapıyor. gelelim ön kartvizitliğe, adamlar içerden söktükleri döşemeyi takarken klpislerini takmadan yerleştirmişler ve ön direk döşemesi sürekli sallanıyor. kısacası ankara and otomotiv terbiyesizlik numunesi. aracımdan söktükleri hiçbir şeyi olması gerektiği gibi takmadıkları gibi klipslerimi bile takmamışlar. sebebi arabamın 06 plaka olmaması nasıl olsa gidici diye düşünmüşler. Allah tan meseleyi tekirdağ yüncüler layıkıyla halletti.bilginiz olsun...:mad::mad::mad: