bu forumdaki arkadaslıgın, paylasımın nasıl oldugunu bilseydin, bu benim yazdığıma karalama demezdin sanırım,
burası sadece bir forum degil, normaldede cogumuz görüsürüz, birbirimize her konuda destek oluruz, sonucta bu bir arac, bizi biryerden biryere götüren arac,
icimizde yüksek motorlu Amerikan arabası meraklısı, SUV arac meraklısı, 1,2 ciler, 1,4 tdi cılar, 1,8t ciler vs vs cok meraklı insanlar var, ve hepsinin bir aracdan beklentisi farklı, mesela yakında gitti bi abimiz vergisi yüksek olmasına ragmen 1,9 tdi octi aldı, onu begeniyor yasıyor,
ben su anda Fabia 1,4 tdi kullanıyorum, bir aracdan su anki beklentim, güvenli olsun ve az yaksın, daha az yaksın dersem gider C3 dizel alırdım, hızlı gitsin desem gti, vtec vs vs alırdım,
diger bir arkadasımız hızlı kücük aracları sever, kimileri büyük hızlı aracları, kimileri tamamen ekonomik olsun der,
herkes görüsünü söyleyebilir, dogru veya yanlıs yoktur, GORECELI dir bu,
tsi cıktıgından beri bende tsi a olumlu bakıyorum, düsüncem, ne güzel cok beygiri torku var, bastınmı gidiyor, sakin kullanımda az yakıyor diye, bi süre sonra arabayı degistirirken dizelden sonra alternatif olur diyordum,
fakat bana göre, benim düsüncem, benim tarzım, dogru olan demiyorum,
1,4 tsi alacaksam, Octavia alırım, Golf alırım, Polo sunu alırım, ama Superb ini almam,
1,2 tsi alacaksam, Fabiası olursa alırım, Polosunu alırım, ama Octavia sını almam,
Superb gibi bir arabaya bindigin zaman, kendini farklı hissediyosun, kocaman amiral gemisi, benim tarzım öyle bir arabayla gezerken, bastın mı asfaltı kazıması, belki hafif yüksek motorlu arac sesi cıkarması, otobana cıktınmı 180 sabit rahat rahat git, sehirlerarasında yormasın, kücük motorlu arac sehirlerarasında yorar bence, bana göre,
(Hondacı arkadaslardan ögrendigim bir örnekte 1,4 honda civic in sehirlerarasında 1,6 honda civic den daha cok yakması, 1,6 daha rahat gidiyormus, daha degerliymis, aynı örnek opel astra icinde öyleydi diye hatırlıyorum)