Giriş Yap
Kayıt Ol
Menü
Ana Sayfa
Yardım
Ara
škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...
škodaturkey.com
»
SKODA MODELLERİ
»
Fabia I
»
Fabia 1.4 16v titreme ve devirde yükselme
Skoda Ali
·
6 ·
4376
« önceki
sonraki »
Yazdır
Sayfa:
1
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Skoda Ali
Yeni Üye
:
02 Eylül 2016, 11:31:22
Selamın Aleyküm.
Benim Ufak iki sorum olucaktı.
1-)
Arabam rolentideyken hiç gaza basmadan hafif titremeler oluyor bunun sebebi nedir _?
2-)
Arabam yarım saat kullanımdan sonra gaza ve debraj a basmadan devir göstergesi çıkıp iniyor çıkıp iniyor bunu 2 3 defa tekrarlıyor ve rolentiyi tekrar sağlıyor buna anlam veremedim bundan 3 sene önce bobinleri değiştirdim 2 tanesini :confused:
iyi günler dilerim...
YakupEFE
Yeni Üye
Cevap: Fabia 1.4 16v titreme ve devirde yükselme
Yanıtla #1 :
12 Kasım 2016, 01:32:26
2. yaptığını benim araçta bazen yapıyordu.(Ağustos,Eylül gibi) şimdiler de yapmıyor. Sanki o işi kendini soğutmak için yapıyor gibi geldi bana. Dikkat ettim öyle yapınca fan devreye girerse, hemen yapmayı bırakıyor.
blast3r
Yeni Üye
Yanıtla #2 :
12 Kasım 2016, 01:50:21
1.söylediğin bende tüpde oluyo benzinde yapmıyo o yüzden tüpdendir diye pek kafaya takmıyorum yani inşallah öyledir
snopy
Acemi Üye
Yanıtla #3 :
13 Aralık 2016, 11:33:07
Çözebilen yok mu? Ben gaz kelebeğini temizledikten sonra olmaya başladı. Sadece tüpte yapıyor.
Hikmet
Yeni Üye
Yanıtla #4 :
18 Aralık 2016, 13:38:18
kardeş hafif titreme benzindede yapıyorsa bogaz kelebegine balata spreyi sık gecer.
gelelim ikinci sorununa lpg beyninin diyaframında çatlak var ve yarım saat falan yol gidince motor suyu ısındıgından dolayı bu su lpg beynine gectiginde oradaki çatlakları biraz daha genleştirir. böylece gaz ayarı düzensizleşie ve motora gaz degişik ayarlarda gelir. sadece aracın rolantide iken sorun yapar. hatta ilerleyen zamanlarda rolantede stop sorunuda yaşayacaksın.
1.çözüm lpg ayarı yaptır yeniden dene.
2 çözüm lpg beyni degişecek
allah yardımcın olsun
murtaza
Yeni Üye
Yanıtla #5 :
21 Aralık 2016, 21:28:07
Sevgili fabiacılar
Yahu cevap yazıyorum çıkmıyor bu nasıl iş?
Kardeş, sorun LPG enjektörlerinin motor kapağının altında kalması. Ben aynı sorunu yaşadım ve çözdüm.
İyi bir LPG ustasına götürün. Gaz kelebeği vs. hikaye.
Ayrıca şu uyarıyı yapayım.
Son 1 yılda 3 defa buji trafosu değiştirdim. Bugün öğrendim ki aküm bitikmiş. Tamircim muhtemelen bu yüzden trafoların bozulduğunu söyledi. Akünüzü ara sıra ölçtürün yoksa trafoları yersiniz.
Yahu cevap yazıyorum çıkmıyor bu nasıl iş?
Yazdır
Sayfa:
1
škodaturkey.com
»
SKODA MODELLERİ
»
Fabia I
»
Search
Kullanıcı Adı