Çok geçmiş olsun gerçekten araca zarar vermek isteyen birisinin yapacağı işe benzemiyor benim aklıma 2 şey geliyor
1. Si yıkama makinesi bazen yıkama makinesinin su çektiği deponun dibindeki kumları çekebilir makine diye bir tahmin yürütüyorum başıma benzer birşey gelmişti. Ayna kenarları girintili yerde olduğundan tabancayı çok yaklaştırmış olabilirler
2. Si ise çocuklar... mahallenizde surekli oynayan kucuk cocuklar varsa biraz yüzünüzü sert yapın hemen suçluyu ele vereceklerdir. Çocuk psikolojisi açısından aracın zarar göreceğini ve buna kızılacağını tahmin etmiş ama kendini de birşeye iz bırakmaktan alıkoyamamış olabilir. Ve en az görünecek şekilde bir iz bırakmış olabilir suçluluk duygusuyla... Benim yeğenim bütün arabayı taşla çizmişti 4 yaşındayken tavan hariç komple boyatmak zorunda kalmıştık çocuk neticede resim yapıyordu aklınca
Canınızı sıkmayın aracı boyatmanız gerekmediğine sevinin.. En fazla o lastik değişir sorununuz çözülmüş olur kaskonuz varsa da mini onarımdan halledilir hiç yaşamamış gibi olursunuz bu tatsız anıyı.. tekrar geçmiş olsun