Arkadaşlar Octavia aracımda Necvox Platinium DVN P1097 multimedya cihazı mevcut, Aracın ilk sahibi aracı aldığında Nİsan 2014'te Skoda Servisinde taktırmış. Son 1 haftadır cihazda sd kart ve usb.den müzik dinlerken müzik çubuğu ilerlemesine rağmen ses gelmiyor, videoda da görüntü geliyor ses yok, aynı durum navigasyonda da oluyor. Navigasyon açıkken sesli yönlendirme yapmıyor. Ancak radyo ve cd takılı iken ses geliyor. Bu durum bazen kendiliğinden düzelirken son bir iki gündür çok ık tekrarlamaya başladı. Cihaz ses ayarları doğru, başka sd kart ve usb.de denedim. Bulunduğum ilde Necvox servisi olmadığı için bugün sanayide bir elektrikçi ile cihazı sökerek aux ve diğer soketleri kontrol ettik, herhangi bir gevşeme, kopma ve sigorta atması yok. Cihazın garantiside Nİsan 2016'da bitmiş. İstanbul Esse ile görüştüm Tarkan bey diye birisi ilgileniyormuş cep numarasını verdiler ancak bir kaç kez aramama rağmen kendisine ulaşamadım. Ankara Necvox servisi Hı-Tech müzik ile görüştüm en son, cihazı söküp kargo ile gönderin bakalım dedi, açıkçası ne yapacağımı şaşırdım. Görevim gereği Batman ilinde ikamet ediyorum ve en yakın servis Diyarbakır'da, onlarda işinin ne kadar ehli bilinmez. Böyle bir sorun ile karşılaşan arkadaş varsa ve bana yardımcı olabilirse memnun olurum..