bu yapışkanlı telefon tutucularının (magic pad diye geçer) kesinlikle direksiyon üzerine yapıştırmayın gibi bir uyarı vardı üzerlerinde bu da aynı şekilde direksiyon üzerine yapışan bir parça sağı solu belli olmaz belki hiç zarar vermez belkide insan öldürür. Her ne olursa olsun bu forumda fikir alışverişi yapan kendi düşüncelerini ve çekincelerini vakit ayırıp yazan insanlar var ve bu yazdıklarını katılırsınız yada katılmazsınız "komik" olarak nitelendirmeniz hiç hoş değil.
Ben şirket aracım olan Passat ile geçen yıl kaza yaptığımda hava yastıkları patlamıştı. Salise salise hava yastığının açılışını hatırlıyorum. Hâlâ da gözümün önüne gelir o an. Direksiyon ya da ön konsol üzerinde bir parça olsa gözünüze ya da yüzünüze girmesi kaçınılmaz.
Hava yastığının açılmasının şiddeti ile sol elim aracın b direğine çarpmış ve yanmıştı. Ufak bir iz taşırım hâlâ. Tabi o an Sodyum Azide ve Potasyum Nitrat kokuları ve kazanın etkisi ile farkına varamamıştım.
O yüzden otomotiv mühendisi olmaya gerek yok. Bazı kötü anılar tecrübe edilerek öğreniliyor.