škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Superb 8inç ekran geri görüş kamerası bulanıklığı

Rache · 18 · 3896

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rache

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Arkadaşlar merhana aracımı bir hafta önce bayiden aldım superb 1.6 dsg ama kamerasına hiç dikkat etmedim. Ekran yeni 8 inç olanından. Fakat geri görüş kamerasını açtıgımda bulanıklık fark ettim tam net hd bir görüntü yok. Bu durum canımı sıktı. Acaba bütün hepsindemi aynı sorun var yoksa tam hd kalitesindemi gösteriuor ekran. Adanaya kadar gitmem gerekiyor bu durum için. Hatayda da 8 inçlik bir süperb ye rastlamadım daha ordan da deniyim.

Çevrimdışı Romario87

• MondiBAY
  • Kıdemli Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://i.hizliresim.com/DJl7MZ.jpg
8 inçlik ekran yeni versiyonların hepsinde var- bulanıklık sorunu forumda konuşuldu daha önce . hepsinde aynı sorun ekran büyüdügünden dolayı.  bu sorun herkes de oluyor .  bide foruma üye olmuşsunuz hoşgeldiniz tanışma bölümüne kendinizi tanıtırsanız sizi tanımış oluruz. bende hatay' lıyım neresinden. siniz ?=

Çevrimdışı Rache

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Anladım ya cok üzülüyordum bu duruma adanaya gitmeyi düşünüyordum servise. Rahatladım şimdi cok teşekkürler  Bu arada ben antakyadan tanısma yerinde yazdım

Çevrimdışı Zafer1979

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
bende aracımı alalı 3 hafta oldu. benim araçta görüntü çok net hiç bulanıklık yok. ayrıca samsung s6 telefonumu kablo ile bağladığımda sygic car navigation proğramını yükledim ve kullanıyorum onunda görüntüsü çok net.

Çevrimdışı Zafer1979

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Rache;589523
Zafer kaç inç ekran 6.5 mi 8 inçmi

8 inç ekran

Çevrimdışı Rache

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Başka bir araçta deneme fırsatım olmadı ama cogu kişi aynı şeyi diyor ekran büyüü pixel dagıldı normal diye bulanıklık. Hd bir görüntü veriyor mu yani ?

Çevrimdışı Zafer1979

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Rache;589527
Başka bir araçta deneme fırsatım olmadı ama cogu kişi aynı şeyi diyor ekran büyüü pixel dagıldı normal diye bulanıklık. Hd bir görüntü veriyor mu yani ?

görüntü hd mi bilemiyorum. ama net görüntü var.

Çevrimdışı Silverneo

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Apple CarPlay kullanıyorum, bence de net değil

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çevrimdışı Rache

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Ya kamera büyüdüğü için mi ekran böyle bulanıklaştı yoksa kameradamı sorun var bileöedim bir araç bulup bakmam lazım ama bu serisinden daha araç göremedim

Çevrimdışı magicfriend

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Zafer1979;589519
bende aracımı alalı 3 hafta oldu. benim araçta görüntü çok net hiç bulanıklık yok. ayrıca samsung s6 telefonumu kablo ile bağladığımda sygic car navigation proğramını yükledim ve kullanıyorum onunda görüntüsü çok net.

Sygic 'i nasıl kullanıyorsunuz? bi anlatabilir misinz? şimdi den teşekkürler. Ben smartlink/ Anroid Auto ile bağlanıyorum. ama sadece Google Haritalar var.

Çevrimdışı Zafer1979

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: magicfriend;589659
Sygic 'i nasıl kullanıyorsunuz? bi anlatabilir misinz? şimdi den teşekkürler. Ben smartlink/ Anroid Auto ile bağlanıyorum. ama sadece Google Haritalar var.

Smartlink uzerinden kablo ile  baglaniyorum . Mirrorlink baglanti oluyor kullandigim programda bu sekilde calisiyo. Android autoyu telefonuma kurdum arabaya bagladigimda ulkenizde calismiyor yaziyor.

Çevrimdışı magicfriend

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Zafer1979;589661
Smartlink uzerinden kablo ile  baglaniyorum . Mirrorlink baglanti oluyor kullandigim programda bu sekilde calisiyo. Android autoyu telefonuma kurdum arabaya bagladigimda ulkenizde calismiyor yaziyor.

size yazdıktan sonra aşağıdaki linkten Sygic 15.2.1 i indirmeye başladım.
https://www.fullprogramlarindir.com/sygic-car-navigation-apk-full-indir.html

Ben Andorid auto 1.6.2.81030_(2825091*relase) 16281030_minAPI21(armeabi-v7a(nodpi) versiyonunu kullanıyorum. Sorunsuz çalışıyor. apkmirror.com dan indirdim.

Çevrimdışı magicfriend

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
ben Andorid auto 1.6.2.81030_(2825091*relase) 16281030_minAPI21(armeabi-v7a(nodpi) versiyonunu kullanıyorum. LG G3 ile bağlanıyorum.
Buradan indirebilirsin.
 http://www.apkmirror.com/apk/google-inc/android-auto/android-auto-1-6-2825091-release-release/android-auto-1-6-281030-2825091-release-android-apk-download/download/

sana yazdıktan sonra Sygic Car 15.2.1 versiyonunu indirdim. Şu linkten. yarın deneyeceğim.
https://www.fullprogramlarindir.com/sygic-car-navigation-apk-full-indir.html

Çevrimdışı magicfriend

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Ben  Andorid auto 1.6.2.81030_(2825091*relase) 16281030_minAPI21(armeabi-v7a(nodpi) versiyonunu kullanıyorum. bununla çalışıyor. Sana yazdıktan sonra bir siteden Sygic Car 15.2.1 'i indirdim. Yarın deneyeceğim.