Arkadaşlar Ceed'in ilanını cuma gecesi vermiştim, dün aktif olmuştu. Bugün de anlaştık yarın sabah büyük ihtimalle gidiyor. İlanı dün "satılık ilanlarından" topiğinde de paylaşmıştım:
Ceed'in ilanını verdim
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-kia-akademik-personelden-garanti-kapsaminda-ceed-crdi-concept-mt-342387381/detay
Ancak şimdi ciddi ciddi düşünmekteyim. Acaba 308 tatmin eder mi? Ne dersiniz?
Classic Edition kampanyası dahilinde Plus araç için anlaştım, kapora da verdim 5 bin kadar. Araçlar cazip olduğundan kaporayı biraz fazla alıyorlarmış. Fakat cayma hakkım da mevcut, st arkadaş öyle bir opsiyon tanımıştı.
Araçlar classic/plus vs isimlendirilmiş ama bildiğiniz Allure donanım. Videodakiyle aynı iç/dış renklere sahip:
[YOUTUBE]MHcK2TfYObw[/YOUTUBE]
115hp E-HDI, 270Nm, Allure donanım üzerine Cam tavan, Kör nokta uyarı sistemi, Otm Park etme ve Alarm mevcut. Allure zaten dolu (full led far dahil), donanımsal bir endişem yok. Motor da güzel.
Tereddüt yaşamamın sebebi, Ceed hakikaten kendisine bağlayan bir araç. Şehir içi o kadar pratik ki, başka bir araçta bu pratikliği yakalar mıyım.. İçi geniş, biraz lastik sesi haricinde uzun yolu sessiz. 308 de üstün bir araç ama aklım 1-2 ay bekleyip 2016 Ceed Concept Plus (cam tavanlı olanı) manuel kampanyası beklemeye de yatıyor. Geçen sene 71'e verildi o da.
Bu arada 308 70 bbine geliyor + 2 yıl garanti ile.
Ne düşünürsünüz?