Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
Ben çok yakınım size ve tanışmak için gelirdim ama maalesef işim nedeniyle çıkamam.
Mepadan çıktıktan sonra ikitelli köprüsünden otoban yoluna bağlanıp Ankara istikametinde devam edeceksiniz. Maslak tabelasını takip edip, Harp akademilerinin önünden geçip ilerde İstinye tabelasından sağdan yine devam.
İstinye Park alışveriş merkezini geçince muhtemelen tabelayı görürsün. Ek tavsiye olarak, polis karakolu tabelası olması lazım, yolun sağında kalıyor, hafif yukarı meyilli bir yol, ordan devam edersen yine Emirgan.ın çıkış kapısına varırsın. Aracını orada da park edebilirsin. Ama bugün şansına hava İstanbul'da kötü gibi. Şemsiyeni unutma.
Buda konum:
İşaretli Yer
https://goo.gl/maps/iKrfKBwonNm
Tarifi yapmışsınız teşekkürler, ama işler düşündüğüm gibi olmadı. Gece otobüste hiç uyumayınca gündüz kafa şişti erkenden. Yağmur+trafik birleşince kendimi anadolu topraklarına en erken nasıl atarımın telaşına düştüm. Öğle vakti neredeyse Gebze sapağına kadar trafik vardı. Sonrası açıldı, öyle böyle geldik şükür.
Taka bu :
Yakında bir inceleme yazarım. İlk izlenimler, parasını sonuna kadar hak ediyor. Ceed ile benzer yakıyor. Kalkışta daha seri. Ceedin üst devirleri daha dolu.
Süspansiyon çok iyi hem konfor hem yol tutuş var, direksiyon çok net.
Lastik sesi az alıyor. Fakat rüzgarla baş etmede Ceed premium seviyede imiş.
Motor yalıtımı baya iyi, ama ses karakteri tdi gibi biraz zırıltı tarzı geliyor. Crdi sesi içeriye daha fazla sızsa da daha az tırmalıyor tok karakteri gereği.
Park asist ve full led farlara bayıldım. Astranın AFL'si gibi etkili farlar.
İkitelli-Kavacık arası 50 km gibi bir yolda eko 4.5 yaktı. SOnra 130 civarı baya seyrettim 5.3'e çıktı. Karabük'e 5.0 ile vardım. aman aman az yakmıyor, Euro 5 in kabahati. Euro4'ler daha ruhlu ve ekonomik...