škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Ceed ve sonrası 308

turker · 63 · 12484

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
    • http://www.ilkerturker.com
:) Garanti olayı Ceed'de hoşuma gitti. Artı olarak Pejot'ta servis bakımı uygun fiyatlara gelebiliyormuş. 450-500 aralığı gibi... Gayrı servis dışına çıkmam, kafa rahat binerim diye düşünerekten ben de uzatmayı tercih etmiştim.

Bir de satarken faydası var. Ceed'i daha 1 seneye yakın garanti ile sattım. Alanı da rahatlatan bir durum.

Öte yandan 2014'ten beri bu araca sahip olanların pek önemli sorun yaşamadığı durumu da var. DH forumundaki ana konuyu neredeyse bitireceğim. ufak tefek arızalar dışında genelde sorunsuz arabalar. AMa olsun kenarda dursun garanti :)

Emin bu kampanya dahilinde pek renk seçeneği yoktu. Aslında Tekno Griyi parası neyse verip alacaktım ama aluminyum gri vardı sadece. O da pek hoşuma gitmedi. Sİmli beyazın da opak beyaza göre pek bi cazibesi yoktu bana göre. Kırmızı araç hiç yoktu. Sadece bir tane lacivert hatırlıyorum ki koyu renk almam. Geriye en mantıklı seçenek renk farkı da vermeden opak beyaz oldu.

Çevrimdışı tyanali

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
DH daki fırsat konusunu okudum biraz dün, güzel fiyatlara araç alma imkanı olmuş. Güzel günlerde kullanın

Çevrimdışı dgn

• Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Esariipek;590691
Burda abilerimden farkım ben ekletmezdim otomatik değil bişey değil imkanım olsa renkli alırdım arabayı

+1

Ben dsg de bile garantiyi uzatmadım.

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Beyler 308 kampanyası uzadı yeni parti araçlar geliyormuş.

Liste fiyatından alınabiliyor, ilgilenen olursa kaçırmasın derim.

Plus'lar  ( 1.6 ehdi 115hp Allure+cam tavan+kör nokta+park asist) 69900 tl.
115 orta donanım 65, 92hp orta donanım 62 (61e de veren var).

Çevrimdışı ugurcnplt

• eskici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: turker;591449
Beyler 308 kampanyası uzadı yeni parti araçlar geliyormuş.

Liste fiyatından alınabiliyor, ilgilenen olursa kaçırmasın derim.

Plus'lar  ( 1.6 ehdi 115hp Allure+cam tavan+kör nokta+park asist) 69900 tl.
115 orta donanım 65, 92hp orta donanım 62 (61e de veren var).

abi nette 73 den aşağı yok,style donanım mı oluyor 62 olan.

Edit:Şimdi gördüm 308 classic diye geçiyor listede
elegance=ugurcnplt

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: ugurcnplt;591458
abi nette 73 den aşağı yok,style donanım mı oluyor 62 olan.

Edit:Şimdi gördüm 308 classic diye geçiyor listede

Evet o classic olana 61 bin fiyat alan var. Ama plus varken plus alınır tam f/p aracı.

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Hacılar sabah ikitelli mepa'dan aracı teslim alacağım inş. O civarda olan varsa görüşebiliriz.

Bir de bilen varsa fsm girmeden önce emirgana nasıl inerim? Çok uğraşır mıyım? Eskiyi yad etmek isterim çınaraltında bi çay...

Çevrimdışı wertasd

• Sabreden Derviş
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
Ben çok yakınım size ve tanışmak için gelirdim ama maalesef işim nedeniyle çıkamam.
Mepadan çıktıktan sonra ikitelli köprüsünden otoban yoluna bağlanıp Ankara istikametinde devam edeceksiniz.  Maslak tabelasını takip edip,  Harp akademilerinin önünden geçip ilerde İstinye tabelasından sağdan yine devam.
İstinye Park alışveriş merkezini geçince muhtemelen tabelayı görürsün. Ek tavsiye olarak, polis karakolu tabelası olması lazım, yolun sağında kalıyor, hafif yukarı meyilli bir yol,  ordan devam edersen yine Emirgan.ın çıkış kapısına varırsın. Aracını orada da park edebilirsin. Ama bugün şansına hava İstanbul'da kötü gibi.  Şemsiyeni unutma.
Buda konum:

İşaretli Yer
https://goo.gl/maps/iKrfKBwonNm

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: wertasd;591980
Şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.
Ben çok yakınım size ve tanışmak için gelirdim ama maalesef işim nedeniyle çıkamam.
Mepadan çıktıktan sonra ikitelli köprüsünden otoban yoluna bağlanıp Ankara istikametinde devam edeceksiniz.  Maslak tabelasını takip edip,  Harp akademilerinin önünden geçip ilerde İstinye tabelasından sağdan yine devam.
İstinye Park alışveriş merkezini geçince muhtemelen tabelayı görürsün. Ek tavsiye olarak, polis karakolu tabelası olması lazım, yolun sağında kalıyor, hafif yukarı meyilli bir yol,  ordan devam edersen yine Emirgan.ın çıkış kapısına varırsın. Aracını orada da park edebilirsin. Ama bugün şansına hava İstanbul'da kötü gibi.  Şemsiyeni unutma.
Buda konum:

İşaretli Yer
https://goo.gl/maps/iKrfKBwonNm

Tarifi yapmışsınız teşekkürler, ama işler düşündüğüm gibi olmadı. Gece otobüste hiç uyumayınca gündüz kafa şişti erkenden. Yağmur+trafik birleşince kendimi anadolu topraklarına en erken nasıl atarımın telaşına düştüm. Öğle vakti neredeyse Gebze sapağına kadar trafik vardı. Sonrası açıldı, öyle böyle geldik şükür.

Taka bu :

Yakında bir inceleme yazarım. İlk izlenimler, parasını sonuna kadar hak ediyor. Ceed ile benzer yakıyor. Kalkışta daha seri. Ceedin üst devirleri daha dolu.
Süspansiyon çok iyi hem konfor hem yol tutuş var, direksiyon çok net.
Lastik sesi az alıyor. Fakat rüzgarla baş etmede Ceed premium seviyede imiş.
Motor yalıtımı baya iyi, ama ses karakteri tdi gibi biraz zırıltı tarzı geliyor. Crdi sesi içeriye daha fazla sızsa da daha az tırmalıyor tok karakteri gereği.
Park asist ve full led farlara bayıldım. Astranın AFL'si gibi etkili farlar.

İkitelli-Kavacık arası 50 km gibi bir yolda eko 4.5 yaktı. SOnra 130 civarı baya seyrettim 5.3'e çıktı. Karabük'e 5.0 ile vardım. aman aman az yakmıyor, Euro 5 in kabahati. Euro4'ler daha ruhlu ve ekonomik...

Çevrimdışı simurgson

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Hayırlı olsun İlker hocam, maşallah diyelim Allah kaza bela vermesin. Dizel+otomatik içinde kampanyalı bir şeyler yapsalardı bende ciddi ciddi düşünüyordum, malum İstanbul'un trafiği.
Detaylı incelemeyi bekliyoruz...
« Son Düzenleme: 06 Ekim 2016, 00:26:41 Gönderen: simurgson »

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: simurgson;592092
Hayırlı olsun İlker hocam, maşallah diyelim Allah kaza bela vermesin. Dizel+otomatik içinde kampanyalı bir şeyler yapsalardı bende ciddi ciddi düşünüyordum, malum İstanbul'un trafiği.
Detaylı incelemeyi bekliyoruz...

Amin Allah razı olsun :)

Otomatikte kamp. beklenmiyorumuş, Pejonun elinde fazla araç yokmuş. Bunlar euro5 olduğu için eritiyorlar. Benim için sorun değil, euro 4 olsa daha çok para veririm :p

Çevrimdışı kadir_

• Kısa Bir Ara..
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
O zaman Karabük Test Team'in toplanma zamanı gelmiş :D

Hayırlı olsun ilker abi Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.Plaka değişecek mi?

Çevrimdışı JrSlim

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: turker;592087
Tarifi yapmışsınız teşekkürler, ama işler düşündüğüm gibi olmadı. Gece otobüste hiç uyumayınca gündüz kafa şişti erkenden. Yağmur+trafik birleşince kendimi anadolu topraklarına en erken nasıl atarımın telaşına düştüm. Öğle vakti neredeyse Gebze sapağına kadar trafik vardı. Sonrası açıldı, öyle böyle geldik şükür.

Yakında bir inceleme yazarım. İlk izlenimler, parasını sonuna kadar hak ediyor. Ceed ile benzer yakıyor. Kalkışta daha seri. Ceedin üst devirleri daha dolu.
Süspansiyon çok iyi hem konfor hem yol tutuş var, direksiyon çok net.
Lastik sesi az alıyor. Fakat rüzgarla baş etmede Ceed premium seviyede imiş.
Motor yalıtımı baya iyi, ama ses karakteri tdi gibi biraz zırıltı tarzı geliyor. Crdi sesi içeriye daha fazla sızsa da daha az tırmalıyor tok karakteri gereği.
Park asist ve full led farlara bayıldım. Astranın AFL'si gibi etkili farlar.

İkitelli-Kavacık arası 50 km gibi bir yolda eko 4.5 yaktı. SOnra 130 civarı baya seyrettim 5.3'e çıktı. Karabük'e 5.0 ile vardım. aman aman az yakmıyor, Euro 5 in kabahati. Euro4'ler daha ruhlu ve ekonomik...

Abi daha ne yaksın ya :) 3 litreye inecek değil ya :)  

Allah kaza bela vermesin güle güle bin çok doğru tercih :gut:

Çevrimdışı turker

• TDI
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: kadir_;592158
O zaman Karabük Test Team'in toplanma zamanı gelmiş :D

Hayırlı olsun ilker abi Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin.Plaka değişecek mi?

Amin teşekkürler Kadir. Toplanalım bi ara. Plaka zaten 78 tescil edildi.

Alıntı yapılan: JrSlim;592175
Abi daha ne yaksın ya :) 3 litreye inecek değil ya :)  

Allah kaza bela vermesin güle güle bin çok doğru tercih :gut:

Yok tabi öyle bi beklentim yok da şehir içi eko 4.5 yakıp şehirler arası yükselmesi garip geldi. Bir de crdi'den her türlü az yakar diye azla beklentiye girmiş olabilirim :) ilk izlenim olarak benzer yakıyorlar gibi.

Çevrimdışı Uğur Akar

• KOLTUKÇU
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Kazasız belasız İnşaallah İlker.
İYİ şoför, herhangi bir durumda, iki şoförden birinin durması, ya da  yavaşlaması gerekiyorsa, \'Hak, kural\' falan demeden, ilk davranan, canının ve malının kaderini başkasının inisiyatifine bırakmayandır!