0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hocam eski bi yeti greenline kullanıcı olarak uzun yolda 6 litrenin altına düşüremedim yakıtını. Yerden yükseklik ve arac yapısıyla alakalandırdım ben bunu. 1.6 dizel süperb 5 litre yakıyordu aynı motor yeti de 6 litre
Merhaba aracim 1.2 TSI DSG octavia style paket bayiiden arabayi aldıktan sonra shellden depoyu doldurduk 51 lt (240tl) aldı.Yaklaşik 260 km yol yaptim.Yolun 100 km yaklaşık 120-130 hiz 120 km yolun 80-90 km hız 40 km şehir içi tekrar shellden depoyu fulledim. 19 lt (90tl) benim hesaplarıma göre 0.340 tl yakıt yaktım.Ekranda fulledikten sonra 650 km yol yapabilirsiniz yaziyor. Benzın 4.7 tl oldu konu başligi açildıgında benzın fiyati 4.1tl 4.2 tl eski hesaba göre 0.300 tl yakıyor.Kullandıkça detayi yazacagım
Hocam 4.1-4.4 yakıt ortalamasına rekor diyorsanız, 80km de 3.6 ortalama yaptım ben. Seninki rekorsa benimki ne oluyor.
Benim foto aşağıda, 80 km düz yol nereden bulacan bu memlekette. İzmit körfez-İstanbul arası, dilovası yokuşunu herkes iyi bilir. buna rağmen 3.6 araç manuel, sizinki otomatikse daha çok yakabilir. bir depo ile 1200km de iyi bir skor. https://hizliresim.com/bDXNJm
Benim araç 350 km de İstanbul köprü trafiği ,uzun sureli ortalama 9.1,rodajda da olsa yüksek 1.2 araç için ,kullanmaya da bağlı tabi 8 olsa öpüp basıma koyacağım:( ,dizelden gayrisi yalan GM Discovery II cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İstanbul da dizel benzinli hiç bir araç az yakamaz, sadece dizeli daha ucuz alırsın. LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu da benim yakıt rekorumBartın'a giderken yeniçağadan itibaren 100 km boyunca 90la gitmeye çalıştım cc ile "sadece 1 duraklama ve 1 dk yüksek hızlara (160-170) çıkma durumum oldu" rotanın elverişli olması ile ve arabada 2 yolcu olarak kendi rekorumu kırmış bulunuyorum 100 km'yi 3.1 l/100km ortalama ile 81 km/h ortamala hız ile tamamladım.
araca yazılım yaptım şuan 3.7 leri gördüm , konuyu hortlattım ama