serkan bey uygun görürseniz eger sizinle telefonda görüsebilirmiyiz . dün aksam bir yerlerde arkadaslarla oturduk 4 kisiyiz . bir arkadasım 2001 model passat 1.8 t aldı son günlerde . biraz onu konustuk sonradan demezmi LPG taktırdım . BRC marka 1650 ye gelmis ruhsata filan islemis . cokta memnunum dior sıkıntı yok filan . icimizden biri atladı cok yanlıs yapmıssın keske lavato taktırsaydın . digeri keske atiker taktırsaydın ben dedim atikeri kimse onaylamıo . ya cocuk bir tuhaf oldu yani belkide birazdan gidip ustaya soracaktır . ustam biz BRC takmakla iyimi yaptık ya
en son dedim sen bunlara aldanma hayırlı olsun güle güle kullan . bu arada arabasına bindim vallahi LPG varmı anlamadım bayagi bir kullandım hicte birsey anlamadım LPG varmı yokmu belli değil . arkadaslar benim bu benzine verdiğim paralar buradan istanbula yol olur galiba yaa . bıktım usandım bu durum beni 7 bitirdi
sizlerin himayesinde bu ise cooook kararlıyım ama sizlerden ricam karar noktasında bana yardımcı olmanız . su anda sitede 15-20 model LPG markası var yani bana tavsiye edilen . hangisini taktırıcam arkadaslar yorum yapiolar sağolsunlar ama birine karar vermem lazım . BRC LAVATO ZAVOLİ . yada varya oylama yapayim erzincandan bir arkadas aracına tüp taktırcaz brc zavoli lavato sizce hangisi oylamalı ;
)) hepinize iyi calısmalar dilerim ayrıca cok tesekkür ederim herseyin hayırlısı 9olsun ne yapalım artık gec olsun güc olmasın:) ... hoscakalın