Herkese tekrar merhaba. 23 Eylül'de aracımı Bursa'daki Sertepe servisine götürdüm, eksper aracı gördükten sonra akşam bana iade ettiler ve 1 Ekim için randevu verdiler. Tamponun değişeceğini, farın da AutoKing'e gönderilip tamir edileceği söylendi. 1 Ekim'de aracımı Sertepe'ye bıraktım, parçaların geldiğini teyid ettiler ve aracın yaklaşık bir haftaya hazır olacağını söylediler. Ben sonraki perşembe günü aradım durum nedir diye, daha dokunamadıklarını öğrendim. Uzatmayacağım, parçaların ellerinde olmasına rağmen aracımı bugün teslim alabildim (neredeyse iki hafta sonra). Bu arada iki gün önce mevcut farın tamir olamayacağını, perte çıktığını ama ellerinde şans eseri bir far olduğunu ve onu taktıklarını söylediler, tamam dedim.
Şimdi sorum şu; geçirdiğim kazadan sonra far normal çalışıyordu, sadece çukurlarda titriyor ve diğerine göre daha aşağı gösteriyordu. Şimdi yeni taktıklarını söyledikleri far aynı şekilde aşağı gösteriyor. Aracı gündüz teslim ettikleri için farkedemedim, ancak Eskişehir'e geldiğimde hava kararınca görebildim. Adaptif bi xenon far için ayar yapılıyor mu? Yani ayar yapmadan vermiş olabilirler mi? Ya da mevcut farı tamir edip taktılar ama farı değiştirdik mi dediler? Kafam karıştı, konu hakkında bilgisi olan var mı acaba?
Şimdiden çok teşekkürler.
Saygılarımla.