Nasıl bir memlekette yaşıyoruz bilmem ki.... ne saygı ne hoşgörü......yok yok yok...
Evimiz sitede, ancak binalarin bir cephesi cadde tarafında. gece saat 2 ye kadar teybi son ses açmış araçlar geçiyor. Akşam saat 21- 24 arası çok geçiyorlar. Ama gecenin bir vakti, artık trafik duruyor, yine böyle saygısızlar geçebiliyor, beddua da etmek istemiyorum, ama zorla ettiriyorlar.
İkincisi, evimin karşısında park var, hoş güzel. Ama bize park lüksü çok fazla geliyor...
Millet gece saat 1-2ye kadar parkta oturuyor, çocukları da o saate kadar çığlık çığlığa oyun oynuyor parkta. Hiç bir ana baba da çocuğuna sessiz ol demez mi....
Parkta spor aletleri var, ancak onları insan gibi kullanma yok, resmen vuruyorlar bu spor aletlerine. Park bize çok lüks, bizim millete tarla bile çok. Hayvan bizim millet....
Caddedeki logar kapakları bir başka problem. Her araç geçişinde ses yapıyor kapaklar, 'tak-tuk'....git de kafayı yeme.....Kaç defa belediyeye yazı yazdım, telefon ettim, gelip bakan yok....
Gece uyku uyuyamaz olduk....bu nasıl bir çille....Gece gece tepem attı, foruma içimi döktüm....:uve: