Ben de yakın zamanda aldım, almadan önce düşük yakıt tüketimi ve büyük bagaj hacmi önemliydi benim için, şimdilik olukça memnunum
-Yakıt tüketimi gerçekten iyiymiş, sakin sürüşle (ortalama 110 km), 2-3 kişi, bagaj doluyken her iki uzun yol deneyiminde de 4,4 lt yaktı. Şehir içinde ise yola, trafiğe göre çok değişiyor. Çok yoğun trafikte 9,1 de gördüm, bu sabah işe giderken 4,1'i de gördüm. Aydın'da yaşıyorsanız çok fazla trafik sorununuz olmayacaktır.
-Yatak ve bazasını bagaja sığdıran arkadaştan sonra bagaj hacmi için söyleyecek çok söz yok. Çocuğun yatağı, mama sandalyesi, bavullar, ıvır zıvır koyuyorsun, yine baya boş yer kalıyor, focustan sonra oldukça geniş gelecektir.
-Sürüş konforu oldukça iyi, uzun yolda tek başıma kullanmama rağmen (750 km, tek mola) bu kadar az yorulduğumu hatırlamıyorum.
-Servis için bir şey diyemeyeceğim, ama acil bir durum olmadığı sürece senede 1 gidilir, hem de keyifle gidersiniz o yolu. Ama acil durumlar için aynı şehirde iyi kötü bir servisin olması önemli tabi
-Ben de bunu alana kadar sıfır araba almayı düşünmezdim. Ama 2.el fiyatlarını görünce (style için 80k'dan başlıyor), kararım değişti. Tercih meselesi
Benim alım sürecimde de bu forumun çok olumlu etkileri vardır, şimdiden alacağınız araba hayırlı olsun