Aracı teslim aldım,
Motor alt koruma muhafazası(plastik olanlardan bahsediyorum) yok maalesef:( bir önceki aracımda vardı, en azından yağmur çamur toz girmez araca diye düşünüyordum,üstten bakınca yeri görüyorsunuz.
Araca 100 TL benzin aldım, neredeyse çeyrek depo doldu,aman Allahım! Bir önceki araçlarım dizeldi 100 TL ye yarım depo alıyordum.
Yakıt tüketimi tahmin ettiğim gibi çok fazla, çok yokuş çıktım 12,5 larda, hali ile düşecektir ama köprü trafiğinde 8 i görürsem yeter bana.
DSG nedeni ile +3 yıl garanti aldım 2700 TL, forumlarda bahsedildiği gibi adamlar bozulacağını bildikleri şanzıman için 2700 TL garanti istiyorlar.VW gurubu Çinde bile 10 yıl garanti veriyor.Türkiyede ne çıkarsam neye versem millet sıraya giriyor nasıl olsa diyor.
Sigorta ve garantiye yaklaşık 5000 TL para verdik, haybeye, Ferit Abiye gitti hepsi.
Hediye olarak kauçuk paspas verdiler,bide usb ve anahtarlık.
Start Stop pek işlevsel gelmedi bana, hız sabitlemeyi de malum İstanbul trafiğinde deneyemedik, ancak hız uyarısını ayarladım, hızdan ceza yemeyelim diye:)
Bu fiyata alınabilecek en iyi araçlardan biri, şanzıman endişesi olmasa dadından yinmez.