škodaturkey.com
Biz bir aileyiz...

Aracı taş izlerinden korumak

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Rache

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
arkadaslar araç sıfır olmasına ragmen ve seramik kaplı olmasına ragmen kücük taş izleri oluşmaya başlafı malüm türkiyede ki yolların durumu belli bunun önüne nasil geçilebilir kücük taş izleri nasıl yok edilebilir ve boya koruma filmi şeffaf jelatin kaplıyorlar  yaptıran var mı etkili mi  

Çevrimdışı enoktakenokta

• Site Sorumlusu
  • Yönetici
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
İyi bir kaput koruma filmi yaptırın.
Hep bi F.D. kafasındaki kişi...

Çevrimdışı mcb951

• Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Bende 1 yılda 30000den fazla yol yaptım ve yaklaşık %70i uzun yol. En az 10 tane var benim kaputta. Kaliteli olanını yaptırmak biraz külfetli tabi. Çok geç olmadan ve de imkanınız varsa llumar kaput filmi.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Çevrimdışı Rache

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
ufak bir taş izi var onu nasıl yok edebiliriz biliniz var mı bide sonaxı tercih eden var mı şimdi yeni şeffaf kaliteli sert araç üzerinde hiç belli olmyan filmler sunuyor.

Çevrimdışı ipek_ali

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Rache;590722
ufak bir taş izi var onu nasıl yok edebiliriz biliniz var mı bide sonaxı tercih eden var mı şimdi yeni şeffaf kaliteli sert araç üzerinde hiç belli olmyan filmler sunuyor.

Selam,
Ben koyu renk aracım varken aşağıdaki üründen sipariş edip kullanmıştım.

http://www.chipex.co.uk/ra/?utm_expid=35337439-16.oweEKOZiQ3iqEPGTSC-Igg.1&utm_referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com.tr%2F

Mucize beklemeyin ama en azından bu şekilde bi uygulama arkasından komple kaput koruma yaptırabilirsiniz.

Yoksa bu taş izlerini yok etmenin kolay bi yolu pek yok bildiğim kadarıyla.

Çevrimdışı wertasd

• Sabreden Derviş
  • Kahraman Üye
    • Profili Görüntüle
Aracınızın rengi business gri sanırım. 2 hafta önce sanayide boya hazırlayan bir dükkandan 10TL.ye rötüş boyası yaptırdım. Yanında fırçada veriyorlar. Küçük küçük dokunduruyorsunuz. Renk kodu LF7M.

Çevrimdışı Rache

• Tam Üye
    • Profili Görüntüle
kaput tampon sağ sol çamurluğu kaplamay karar verdim sonax ta ön kaput sadece yeni nesil film kaplama şeffaf 750 tl mecbırrn bir taş yüzünden üzülmemek için yapmalıyım  

Çevrimdışı Cihangir Emre

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
Alıntı yapılan: Rache;590752
kaput tampon sağ sol çamurluğu kaplamay karar verdim sonax ta ön kaput sadece yeni nesil film kaplama şeffaf 750 tl mecbırrn bir taş yüzünden üzülmemek için yapmalıyım  

Para vs. verme ben yaptırdım kaput koruma ama ön tarafa taş isabet etti korumayı delmiş alttaki boyayıda attırmış. Bizim araçların ön kaputu ucu vs. dizayn gereği taş direk dikine çarpıyor o saç kısmına. Birde yukardaki konudada tartışıyoruz araç boya kalitesinde sorun var bence önceki araçlarımızada taşlar gelirdi hatta önceki aracımın ömrü mıcırlı yollarda geçti taşlar sağlı sollu gelirdi mermi gibi bukadar zarar görmezdi. Bu aracın boyası kalın ama sıkı bir boya değil en ufak bir yan kapı teması, mıcır teması, kuş pisliği teması, hafif sürtmelerde vs. boyası kendini çok cabuk salıyor. Boya enteresan bir şekilde çizilmeden çok, çatlıyor kırılıyor. Boyanın özellikle kalın üst katmanı çabuk kavlıyor. Bu arada ön camlar ile ön far plastiğide hassas ve narin bu araçla mümkün olduğunca mıcırlı bozuk yollardan kaçınmak lazım
« Son Düzenleme: 23 Eylül 2016, 16:12:01 Gönderen: Cihangir Emre »

Çevrimdışı OsmanŞENGÖZ

• Acemi Üye
  • **
    • Profili Görüntüle
benim aracım beyaz olmasına rağmen taş izleri can sıkıyor.
rütuş yaptırdım serviste ama sırıttı sanki.